Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.731
% 1.78
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.731
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Analist, Güçlü Sıçrama Beklediği 3 Altcoin Paylaştı!

Bitcoin (BTC), ayı piyasası rallisini canlı tutmak için 23.000 doları savunmakla zaman geçiriyor. Kilit hareket, 27 Temmuz akşamı Fed’in 75 baz puanlık faiz artırımına denk geldi. Popüler bir Twitter analisti olan Cantering Clark, bu ortamı ralliye çevirecek 3 altcoin projesini değerlendiriyor.

Altcoin analisti, SOL, MANA ve FXS için tahminlerini güncelledi

Tanınan bir analist, Solana (SOL) ve Decentraland (MANA) dahil olmak üzere üç altcoin’de boğa olduğunu söylüyor. Cantering Clark lakaplı Twitter analisti, 141.400 takipçisine, Solana hakkında yükselişe geçtiğini, çünkü yakın zamanda çapraz direnci kırdığını ve destek olarak başarıyla yeniden test ettiğini söylüyor.

Kripto analisti, SOL 45 doların üzerine çıkarsa 60 dolara yükseleceğini tahmin ediyor. Solana şu anda 41.91 dolardan işlem görüyor. Analistin işaret ettiği 45 dolar seviyesini en son 30 Temmuz’da test etti.

Cantering Clark’ın radarındaki bir diğer altcoin MANA oldu

Cantering Clark’a göre MANA fiyatı, 1.03 dolardaki kritik direnci aşmaya hazırlanıyor. Aşağıdaki grafiği paylaşan analist, sıradaki seviyeler için şunları kaydetti:

Biraz daha zorlayabilirsek yeni 30 günün zirvesi geliyor. Kripto para piyasası, ilginç hareketleri sever. MANA maviden kapanabiliyorsa, biraz mavi gökyüzü olmalı.

Analistin grafiğine göre 1,03 doların üzerinde bir hareket, MANA’yı 1,33 dolar hedefine yaklaştıracak. Bu senaryo, mevcut seviyelerden %30 kazanç anlamına geliyor. MANA şu anda 1 doların altında işlem görüyor. Büyük %2 civarında düzeltme gördü.

Frax Share (FXS) analizleri

Frax protokolündeki iki tokenden biri olan Frax Share (FXS), analistin radarındaki son altcoin oldu. Cantering Clark’a göre FXS, direnci 6 dolardan silip desteğe dönüştürdükten sonra net bir yükseliş düzenine hazır. Analist, FXS’in mevcut seviyelerden 2x yapacağını tahmin ediyor.

Cantering Clark’ın grafiğine göre, 2x’lik bir hareket yaklaşık 12.64 dolarlık bir fiyat hedefini gösterecektir. FXS piyasa değerine 181.sıradadır. Şu anda, hafif bir düşüşle 7.45 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin ne durumda?

Bitcoin, Haziran-Temmuz 2022 arasında önemli bir artış kaydetti. Aslında, BTC fiyatının 20 bin doların altına düştüğünü gördü ve birçok yatırımcı ağır kayıplar verdi. Düzeltmeye rağmen, Bitcoin Temmuz ayının ikinci yarısından bu yana geri dönüyor. Yazım sırasında, %3’lük düzeltmeye rağmen 23.000 doların üzerinde işlem görüyor. Bu arada, Temmuz ayında dolaşımdaki ortalama BTC miktarı, 4 aylık bir fiyat düşüşü serisini kırdıktan sonra nötr bir notla sona erdi. Ağustos ayı için uzmanların fiyat beklentilerini Coinmuhendisi.com olarak bu makalede ele aldık.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir