Kriptolar:
29660
Bitcoin:
$61.372
% 0.73
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.18
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.18
Korku & Açgözlülük:
56 / 100
Bitcoin:
$ 61.372
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Analist, Dip Avcılığı Yapılacak 5 Altcoin Paylaştı!

Altcoin piyasası, son 6 aydır zor zamanlar geçiriyor. Temmuz başlangıçta yeşildi, ancak ABD enflasyon verileri açıklanmadan önce %3’lük kayıplarla sonuçlanan satışlar gördük. Bu yazıda, tecrübeli analist Mark R. Hake’nin listesinden, mevcut seviyelerden izleme listelerine alınabilecek 5 altcoin’i listeleyelim.

İşte dip avcılığı için 5 altcoin

Ethereum (ETH)

Ethereum, en büyük ikinci kripto olmasına rağmen, diğer altcoin’lerden daha büyük bir darbe aldı. 11 Temmuz itibariyle geçen yıldan bugüne %71 ve son 30 günde %26 değer kaybetti. Ethereum, akıllı sözleşmelerin başladığı önde gelen Blockchain platformudur. Bununla birlikte, maliyeti, işlemlerin hızı tıkanıklık gibi ciddi sorunlarla boğuşuyor.

Dahası, Ethereum, henüz PoW’den PoS’a geçişini tamamlayamadı. Merhe yani birleşmenin Temmuz ayında olması gerekiyordu. Ancak şimdi Eylül ayına planlanmaktadır. Sonuç olarak, Ethereum 2.0 (PoS) ile stake havuzlarına yönelik ilgi son zamanlardaki en düşük noktasına ulaştı. Böylece, her muhalif yatırımcının bildiği gibi, Ethereum biriktirmeye başlamak için mükemmel bir zaman. Evet, riskler var. Ancak analistlere göre Ethereum tüm bu olumsuzlukların üstesinden gelecek bir altcoin.

Solana (SOL)

Solana (SOL) son bir yılda %81 değer kaybetti. Ancak son 30 gün içinde yaklaşık %10 değer kazandı. Bununla birlikte, işlem doğrulama platformu Ethereum’dan daha hızlı olduğu için NFT piyasasında işler yapıyor. Ayrıca Solana’da işlemleri doğrulamak Ethereum’dan daha az maliyetlidir. Solana, en güçlü Ethereum rakiplerinden biridir. NFT ticaret için Ethereum’dan daha iyi performans gösterir. Solana, Ethereum’dan daha hızlı ve daha ucuz doğrulama gerçekleştirir.

Ancak Solana, bir dizi ağ kesintisi nedeniyle güven kaybına neden oldu. Solana’da bu kadar büyük bir düşüşün bir nedeni bundan kaynaklanıyor olabilir. Diğer sorun, birçok yatırımcının NFT’lerini satmasıdır. Yatırımcılar NFT’lerin zirveye ulaştığını düşünüyor ve satışlar Solana’nın değerine zarar veriyor. Ancak Solana, akıllı telefon üretmek gibi çılgın haberle gündeme geliyor.

Polygon (MATIC)

Polygon, piyasa değerine göre 18. en büyük kripto para birimidir. Ethereum’un üzerine inşa edilen bir Katman 2 protokoldür. Polygon özetle, “geliştiricilerin Ethereum blok zinciriyle uyumlu kendi blok zincirlerini tek bir tıklamayla oluşturmalarına ve dağıtmalarına izin veriyor”.

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin, giderek işlevsel hale gelen bir meme coin’dir. Diğer kriptolar gibi gündelik işlemler için yeni özellikler geliştiriyor. Bu arada Dogecoin, dünyanın en zengin insanlarından Elon Musk tarafından desteklenmedir. Musk yakın tarihte, Tesla’nın ardından SpaceX’in de DOGE ile ödeme kabul edeceğini duyurdu. Bunun dışında, zaten birçok şirket ve kurum Dogecoin ile ödeme kabul ediyor

Tezos (XTZ)

Tezos (XTZ), 36. en büyük kripto para birimidir.Ancak geçen yıldan bu yana %67’nin üzerinde düşüş yaşadı. Bununla birlikte, NFT odaklı kriptolardan biri olarak kendisine bir isim yaptı. Birçok NFT projesine sponsorluğu ile tanınır. Tezos, PoS doğrulama teknolojisi kullandığı için Ethereum’a daha yeşil bir alternatif olarak görülmektedir, yani madencilik yok. Ayrıca, bir işlemi tamamlamak için Ethereum NFT’lerinden daha az maliyetlidir ve süreçte daha az elektrik kullanır.

Analiste göre, piyasa tekrar toparlandığında, Tezos, NFT piyasası için önemli bir oyuncu olacak. Coinmuhendisi.com olarak hazırladığımız Tezos nedir rehberine buradan ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir