Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.823
% 0.71
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.823
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Analist, Bu 5 Altcoin İçin Tahminler Yaptı: O Seviyede Satacağım!

Kripto para piyasası haftayı yeşil kapatmaya çalışırken, tanınmış bir uzman 5 altcoin için satacağı seviyeleri paylaştı. Tahminlerin kesinlik bulundurmadığını unutmadan, Altcoin Sherpa’nın teknik analizlerine göz atalım.

Altcoin Sherpa, BTC, ETH, FTM, SOL, DOT ve AAVE için tahminlerini güncelledi

Altcoin Sherpa lakaplı popüler Twitter analisti, Bitcoin’in sıradaki seviyelerini belirlemek için 200 günlük üstel hareketli ortalamayı (EMA) takip ettiğini paylaştı. Kripto uzmanı, Bitcoin’in kısa vadeli bir aralıkta sıkışmasına rağmen, ayı piyasasının dibine ulaşmadığını söylüyor. Sherpa 200 EMA’da pozisyonun bir kısmını satacağını da bildiriyor:

Şu anda, 21.600 ve 22.000 dolara odaklanarak, aralığın zirvesinin makul olduğuna inanıyorum. Bitcoin’e güvenmemeye devam etsem de, bu seviyeler pozisyon almak için uygun. Dört saatlik 200 EMA’nın olduğu yer kar almak için ideal olabilir.

Analist Ethereum’da 850 dolara düzeltme bekliyor

Ethereum ile ilgili olarak Sherpa, tekrar 200 günlük EMA ölçüsünü kullanarak 1.013 ila 1.283 dolar arasında bir hedef belirledi. Analist ayrıca, Ethereum’da 850 dolar beklediği endişesinden bahsediyor. Analiste göre Ethereum, 1.013-1.283 dolar bölgesine ulaşmadan önce 850 dolara kadar düzeltme görecek. Sherpa’ya göre:

ETH dört saatlik 200 EMA’da dirence ulaştı. Ayrıca dip seviyelere geri dönmeden önce zirvelere yükseldi. Tekrar yükselmeden önce potansiyel olarak 850 dolara düşebilir. Ancak bence dip hala burası değil.

Altcoin Sherpa, FTM’de düşüş bekliyor

Analistin radarındaki sıradaki coin Fantom (FTM) oldu. Sherpa, FTM için düşük beklentilere sahip, ancak en azından mevcut aralığın orta noktasına ulaşabileceğini söylüyor:

Son zamanlarda Fantom’a pek bakmadım. Ancak, 0,32 dolara yükselmeye devam ederse şok olmazdım. Genel olarak, hala çok düşüş var.

Analist Solana’da bu seviyede tüm pozisyonlarını kapatacak

Bir Ethereum rakibi olan Solana, analistin radarındaki bir sonraki altcoin. SOL 42 dolara yükselebilirse, analist elindeki tüm pozisyonlarını satmayı planladığını söylüyor:

34 dolardan pozisyon aldım ama sadece 1/3’ü dışarıdayım. 42 dolarda, neredeyse param bitecekken, Solana’nın aralığın en üstüne ulaşabileceğine inanıyorum.

Sıradaki altcoin Polkadot (DOT), Nisan ayından bu yana düşüş eğilimi gösteriyor. Ancak Sherpa, dibin gelmediğini düşünüyor:

Bunun henüz bir birikim olduğuna inanmasam da, gerçek zamanlı olarak görmek genellikle zordur. Bu birkaç hafta daha devam ederse, bunun dip olduğunu tahmin edebilirim. O zamana kadar 5 doların geleceğini tahmin ediyorum.

Sherpa’nın listesindeki son proje AAVE (AAVE) oldu. Analist, AAVE’nin herhangi bir ralli gerçekleşmeden önce büyük bir düşüş görmesini bekliyor. Analist AAVE için teknik seviyeleri paylaşıyor:

Daha kısa zaman dilimlerinde işlem yapıyorsanız, EMA kümesinin 70 doların ortasında (75 dolarlık) iyi bir giriş olabileceğine inanıyorum. Dört saatlik zaman diliminde olumlu görünüyor. Ancak bir günlük ve daha yüksek zaman dilimleri hala büyük ölçüde düşüş gösteriyor. Eğer oraya ulaşırsa, kesinlikle 100 dolarlık düşük aralığı kısaltmaya çalışırdım.

AAVE yazım sırasında 88.94 dolardan işlem görüyor. Coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere, Coin Bureau analisti “Guy”, Aave’nin bu katalizör eşliğinde “astronomik” yükseleceğini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir