Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.782
% 1.40
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.782
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Analist: Bu 4 Altcoin, Önümüzdeki Haftalarda Sizi Şaşırtabilir!

Geçen yılın Kasım ayından bu yana kripto para piyasasını esir alan satış baskısı, neredeyse tüm altcoin projelerini ATH seviyelerden yarı yarıya uzaklaştırdı. Yakın tarihli analizlerinde Thoa Tran, mevcut yükseliş ivmesini Nisan ayında en verimli şekilde sürdürecek 4 altcoin projesini paylaşıyor. Tahminlerin kesinlik bulundurmadığını unutmadan analistin beklentilerine göz atalım.

Nisan ayında izlenebilecek 4 altcoin projesi

Kusama (KSM), Parity Technologies olarak bilinen bir şirket olan Polkadot’u geliştiren ekip tarafından inşa edildi. Proje temelde, geliştiriciler için büyük ölçüde birlikte çalışabilir ve ölçeklenebilir bir çerçeve sağlamak ve birlikte çalışabilirlik sağlamak üzere tasarlanmış deneysel bir Blockchain platformu. Blockchain’lerin hepsini bir araya getirmek ve varlıkları bir chain’den diğerine aktarmayı hedefliyor. Analist Thoa Tran’a göre bu vizyon sayesinde Kusama yılın geri kalanına damga vurabilir.

Sıradaki altcoin Audius (AUDIO), başlangıçta POA ağı üzerine kurulmuş, ancak sonra Solana’ya geçen, merkezi olmayan bir müzik akışı protokolü. Audius, şeffaf olmayan müzik hakları mülkiyeti ve sanatçılar ile izleyicileri arasında duran aracılar tarafından rahatsız edilen müzik endüstrisinin verimsizliklerini gidermek için piyasaya sürüldü. Bir Spotify rakibi olarak düşünebilir. Pasif gelir arayanlar içinde stake havuzları da sağlayan AUDIO, yazım sırasında 1.38 dolardan işlem görüyor.

Üçüncü altcoin Sandbox (SAND), kullanıcıların bir oyun şeklinde dijital varlıklar oluşturmasına, inşa etmesine, satın almasına ve satmasına izin veren Blockchain tabanlı bir sanal dünya. DAO ve NFT’lerin güçlerini birleştirerek Sandbox, gelişen bir oyun topluluğu için merkezi olmayan bir platform oluşturur. Coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere SAND, bir süredir 3.50 dolar bölgesinde işlem görüyor. Kısa sürede 8.44 dolar ATH fiyatına ulaştığı için, analiste göre Nisan ayında takip edilebilir.

Son altcoin projesi Injective (INJ), sınırsız merkezi olmayan finans piyasalarına erişim sağlar. Kullanıcılar, Injective’in hızlı, cros chain, sıfır gas ücreti, güvenli ve tamamen merkezi olmayan değişim protokolü üzerinde herhangi bir finansal piyasa oluşturabilir. INJ, Injective Protocol’ün yerel kripto para birimi. INJ, yönetim, değişim değeri, likidite madenciliği ve stake için kullanılan kıt bir token. Tüm değişim ücretlerinin %60’ı her iki haftada bir INJ’yi geri almak ve yakmak için kullanılır, bu da INJ arzının zaman içinde önemli ölçüde azalmasına olanak tanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir