Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Analist BTC, AVAX, DOGE ve Bu 7 Altcoin İçin Seviyeleri Verdi!

Bitcoin (BTC) ve altcoin’ler toparlanmaya çalışıyor, ancak boğaların daha yüksek seviyelerde sert dirençle karşılaşması muhtemel. Terra’ya bağlı vakıf olan Luna Foundation Guard, Bitcoin rezervini büyütmeye devam etti. Terra, 13 Nisan’da 2.508 Bitcoin daha satın alarak, toplam Bitcoin yatırımını 42.406 BTC’e çıkardı. Büyük yatırımcılar, kripto para birimlerindeki oynaklık ve keskin düşüşlerden rahatsız görünmüyor ve uzun vadeli bir bakış açısı benimsiyorlar. Boğalar Bitcoin ve altcoin’lerdeki sıçramayı sürdürebilecek mi? Coinmuhendisi.com olarak, analist BTC, DOGE, AVAX ve 7 altcoin için yapılan fiyat analizlerini aktarıyoruz.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin, 11 Nisan’da psikolojik seviyenin 40.000 doların altına düşmesine rağmen, ayılar bu ivmeyi geliştiremedi. Bu, boğaların daha düşük seviyelerden alım yaptığını gösteriyor. Destek rallisi, 20 günlük üstel hareketli ortalamada (EMA) (42.967 dolar) duvara çarpabilir. Fiyat bu dirençten düşerse, ayıların rallilerde satış yaptığını gösterecektir. Düşen 20 günlük EMA ve 44’ün altındaki göreli güç endeksi (RSI) satıcılar için küçük bir avantaj olduğunu gösteriyor.

Ayıların düşüşü devam ettirmek için fiyatı 39.200 doların altına düşürmesi gerekecek. BTC daha sonra yükselen kanalın destek hattına düşebilir. Aksine, fiyat yükselmeye devam ederse ve 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarsa, parite genel dirence 45.400 dolardan meydan okuyabilir.

Ethereum (ETH)

Boğalar, 50 günlük basit hareketli ortalamadaki (SMA) (2.958 dolar) düşüşü durdurmaya çalışıyor. Ethereum (ETH) 12 Nisan’da bir toparlanma girişiminde bulunsa da alıcılar daha yüksek seviyeleri sürdüremedi. Boğalar 13 Nisan’daki destek rallisini tekrar uzatmaya çalışıyor. Sıçramanın 20 günlük EMA’da (3.172 dolar) satışla karşı karşıya kalması muhtemel. Fiyat bu seviyeden düşerse, 50 günlük SMA’nın altına kırılma olasılığı artar. Bu olursa, ETH, yükseliş çizgisine düşebilir.

Bu varsayımın aksine, fiyat 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarsa, boğalar tarafından agresif alım önerecektir. ETH daha sonra 200 günlük SMA’ya (3.490 dolar) bir ralli girişiminde bulunabilir. Parite daha sonra 50 günlük SMA ile 200 günlük SMA arasında birkaç gün konsolide olabilir.

Avalanche ( AVAX )

Boğalar, AVAX fiyatındaki düşüşü yukarı trend çizgisinde durdurmaya çalışıyor. Ancak sıçramanın, hareketli ortalamaların yakınında ayılardan güçlü bir dirençle karşılaşması muhtemel. AVAX fiyat önümüzdeki birkaç gün içinde hareketli ortalamaların üzerine çıkamazsa, yükseliş çizgisinin altına kırılma olasılığı artar. Bu olursa, AVAX 65 dolardan bir sonraki desteğe düşebilir. Boğalar önceki iki durumda başarılı bir şekilde savunduğu için bu seviyenin güçlü bir destek görevi görmesi muhtemeldir.

Güçlü bir toparlanma, AVAX fiyatının birkaç gün daha 65 ile 99 dolar arasında işlem görebileceğini gösterecektir. Alternatif olarak, AVAX fiyatının 65 doların altında bir kırılma ve kapanış satışı yoğunlaştırabilir ve parite 51 dolardan kritik desteğe düşebilir.

AVAX analizindeki gibi güçlü bir toparlanma, ”BNB” fiyatını da geniş bir aralıkta konsolidasyona iter

BNB, 11 Nisan’da 50 günlük SMA’nın (402 dolar) altına düştü, ancak ayılar bu düşüşten yararlanamadı. Boğalar düşüşü agresif bir şekilde satın aldı ve 12 Nisan’da fiyatı 50 günlük SMA’nın üzerine geri itti. Alıcılar, fiyatı 20 günlük EMA’nın (420 dolar) üzerine çıkarmaya ve sürdürmeye çalışıyor. Başarılı olurlarsa, BNB, ayıların güçlü bir direnç oluşturabileceği 200 günlük SMA’ya (470 dolar) yükselebilir. Bu, fiyatı birkaç gün için 200 günlük SMA ile 50 günlük SMA arasındaki aralıkta tutabilir.

Tersine, fiyat 20 günlük EMA’nın üzerinde devam edemezse, daha yüksek seviyelerde satışı gösterecektir. Ayılar daha sonra fiyatı 391 dolardan acil desteğin altına düşürmek için bir girişimde bulunacak. Bunu başarırlarsa, fiyat 350 dolara kayabilir.

Solana (SOL)

Solana (SOL), 12 Nisan’da 50 günlük SMA’dan (99 dolar) sıçradı ancak boğalar fiyatı 20 günlük EMA’nın (110 dolar) üzerine çıkaramadı. Bu, ayıların 20 günlük EMA’ya yapılan rallilerde satış yaptığını gösteriyor. Ayılar şimdi fiyatı 50 günlük SMA’nın altına düşürmeye ve sürdürmeye çalışacak. Bunu başarırlarsa, fiyat 81 dolarda güçlü desteğe düşebilir. Boğaların bu seviyeyi tüm güçleriyle savunmaları bekleniyor çünkü bunun altında bir kırılma ve kapanış düşüş trendini sürdürebilir.

Bu varsayımın aksine, fiyat mevcut seviyeden yükselir ve 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarsa, boğalar genel engeli 122 dolardan aşmak için başka bir girişimde bulunacak.

AVAX analizindeki gibi, XRP ayıları da yüksek seviyelerde güçlü direnç gösterebilir

Ripple (XRP), 12 Nisan’da 0,69 dolardan güçlü desteği geri çekti ancak boğalar toparlanmayı sürdüremedi. Bu, ayıların daha yüksek seviyelerde aktif olduğunu gösterir. 13 Nisan’daki gün içi şamdan grafiği, boğalar ve ayılar arasında kararsızlığa işaret ediyor. 20 günlük EMA (0,77 dolar) düşüyor ve RSI 39’a yakın, bu da en az direnç yolunun aşağı yönde olduğunu gösteriyor. Fiyat güçlü desteğin 0,69 doların altına düşerse, satış ivme kazanabilir. XRP daha sonra 0,62 dolara düşebilir.

Tersine, fiyat yükselmeye devam ederse, XRP fiyatı 50 günlük SMA’nın (0.78dolar) üzerine çıkmaya çalışacak. Bu olursa, paritenin bir süre daha 0,69 ile 0,91 dolar arasında geniş bir aralıkta işlem görebileceğini önerecektir.

Cardano (ADA)

Cardano (ADA), 12 Nisan’da bir destek rallisi girişiminde bulundu ancak boğalar, psikolojik düzeydeki genel engeli 1 dolardan aşamadı. Bu, ayıların 1 dolar seviyesini dirence çevirmeye çalıştığını gösteriyor. Fiyat genel dirençten bir kez daha düşerse ve 0,91 doların altına düşerse, düzeltme devam edebilir. ADA fiyatı daha sonra 0,86 dolara ve daha sonra kritik destek seviyesi olan 0,74 dolara düşebilir. 20 günlük EMA (1.04 dolar) düşüyor ve RSI negatif bölgede, bu da ayılar için avantaj sağlıyor.

ADA Fiyatı yükselir ve 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarsa, bu olumsuz görüş kısa vadede geçersiz olacaktır. Böyle bir hareket, 1.26 dolarda genel dirence olası bir ralli için kapıları açabilir.

Terra (LUNA)

Terra (LUNA), 12 Nisan’da bir gün içi mum kalıbı oluşturdu ancak günün mum çubuğundaki uzun fitil, ayıların daha yüksek seviyelerde satıldığını gösteriyor. Buradaki olumlu nokta, alıcıların 13 Nisan’da toparlanmayı tekrar uzatmaya çalışmasıdır. Boğalar fiyatı 89 doların üzerine çıkarırsa, LUNA, ayıların büyük olasılıkla bir yükselişe geçeceği 20 günlük EMA’ya (96 dolar) yükselebilir.. Negatif bölgedeki aşağı eğimli 20 günlük EMA ve RSI, satıcılar için avantaja işaret ediyor.

Fiyat genel dirençten düşer ve 80 doların altına inerse, düzeltme devam edebilir ve LUNA 75 dolardaki güçlü desteğe kayabilir. Alternatif olarak, fiyat yükselmeye devam ederse ve 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarsa, parite 104 dolarda yüzde 61.8 Fibonacci düzeltme seviyesine yükselebilir.

Polkadot (DOT)

Polkadot (DOT), 11 Nisan’daki keskin düşüşün ardından toparlanmaya çalışıyor ve bu da daha düşük seviyelerden alım yapılmasını öneriyor. Bununla birlikte, boğaların daha yüksek seviyelerde ayılardan sert bir dirençle karşılaşması muhtemeldir. Fiyat 19 dolarda ani genel direncin üzerine çıkamazsa, ayılar DOT fiyatını 16 dolardaki güçlü desteğin altına düşürmeye çalışacak. Başarılı olurlarsa, düşüş 14 dolara kadar uzayabilir. Düşen 20 günlük EMA (19 dolar) ve negatif bölgedeki RSI, en az direnç yolunun aşağı yönde olduğunu gösteriyor.

Alternatif olarak, fiyat keskin bir şekilde yükselir ve 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarsa, daha düşük seviyelerde birikim önerecektir. DOT fiyatı daha sonra birkaç gün daha 16 ile 23 dolar arasında konsolide edebilir.

Dogecoin (DOGE)

Alıcılar 50 günlük SMA’yı (0,13 dolar) savunmaya çalışıyorlar, ancak güçlü desteğin zayıf toparlanması, Dogecoin (DOGE)’in daha yüksek seviyelerinde alıcı eksikliği olduğunu gösteriyor. Bu, 50 günlük SMA’nın altında bir kırılma olasılığını artırıyor. Fiyat 20 günlük EMA’nın (0,14 dolar) üzerinde kalmayı başaramazsa, satıcılar DOGE fiyatını 50 günlük SMA’nın altına çekerek düşüşü uzatmaya çalışacaklar. Başarılı olurlarsa, parite 0.12 dolara düşebilir ve ardından 0.10 dolardan kritik desteğe kayabilir.

Bu varsayımın aksine, fiyat keskin bir şekilde yükselir ve 0,15 doların üzerine çıkarsa, 50 günlük SMA’da güçlü alım önerecektir. DOGE fiyatı daha sonra birkaç gün boyunca 200 günlük SMA (0,18 dolar) ile 50 günlük SMA arasında sıkışıp kalabilir..

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir