Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.299
% 2.41
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.299
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Analist: Ayı Piyasasında Yatırım Yapılacak 3 Altcoin Bu!

Yakından takip edilen bir kripto analisti, yalnızca belirli bir altcoin grubunun ayı piyasasında hayatta kalacağını söylüyor. Analiste göre bu 3 altcoin önümüzdeki yıllarda toparlanmaya öncülük edecek.

Altcoin Sherpa, bu 3 altcoin projesinin ayı piyasasından canlı çıkacağını söyledi

Altcoin Sherpa lakaplı kripto analisti, tüm altcoin’lerin yaklaşık %5’inin mevcut kripto kışında hayatta kalacağını söylüyor. Analist, akıllı sözleşme platformu Solana (SOL), Blockchain ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC) ve Blockchain tabanlı video oyunu Axie Infinity’yi (AXS) zamana dayanabilecek projeler olarak adlandırıyor. Aşağıdaki teknik grafikleri paylaşan analist, takipçilerine şunları söylüyor:

Portföy çeşitlendirmesi olarak altcoin’ler, ayı piyasasında neredeyse her zaman kötü bir fikirdir. Projelerin %5’inin ayıdan canlı çıkacağını düşünüyorum. BTC diplerinden sonra yıllar boyunca iyileşeceğini tahmin ediyorum. Bun altcoin’ler SOL, MATIC, AXS.

Yazım sırasında, Solana son 24 saatte %8’in üzerinde bir artışla 34.92 dolardan işlem görüyor. Makro ekonomik ve Terra çöküşünden kaynaklanan satışlarda, 26.06 dolara kadar düştü. Bu arada, Bitcoin tekrar 20.000 dolardan işlemdeyken, Solana ilk 10 arasında en çok değer kazanan altcoin.

MATIC şu anda 0.4012 dolardan işlem görüyor. Bugün %10’un üzerinde değer kazandı. Buna rağmen, geçen haftadan bu yana olan değer kaybı 8’in üzerinde.

AXS, son 24 saatte %9’un üzerinde artışla 14.44 dolardan işlem görüyor. ATH seviyesi 165.37 dolardan %91.27 değer kaybetti.

Altcoin Sherpa, sadece Bitcoin ve Ethereum’a güvendiğini söylüyor

Altcoin Sherpa, birçok projenin sonsuza kadar ortadan kalkacağını söylüyor. Ancak, şimdilik sadece Bitcoin (BTC) ve Ethereum’un (ETH) kendine güvendiğini ekliyor:

Kötü projeler çöpe atılmaya ve ölmeye/sonsuza dek ölü kalmaya devam edecek. İyi olanlar genel olarak etrafta kalacak. Gerçekten sevdiğim pek bir şey görmüyorum ve şimdilik BTC ve ETH oynamayı tercih ediyorum. Uzun süreli bekletmek için bir şeyler satın almak istiyorsanız, ortalıkta kalacak projelere odaklanırım…

Bitcoin’e bakan analist, 18.000 dolarlık desteğin ihlalinin yeni bir satış turunu ateşleyebileceği konusunda uyarıyor:

Bu alan başarısız olursa, o zaman 12.000 dolar görüyoruz. Ancak hala oradan biraz uzakta.

“Kripto muhtemelen bir geleceğe sahip, ancak Bitcoin bunun bir parçası olmayacak”

Sherpa’dan sonra, popüler kripto karşıtı Peter Schiff, son tahminini takiben bir kez daha manşetlerde. Euro Pacific Capital CEO’su geçtiğimiz günlerde kriptoların geleceğinin olduğundan oldukça farklı olmasını beklediğini iddia etti. Ayrıca Bitcoin’in kripto para biriminin geleceğinin bir parçası olmasını beklemediğini de ekledi.

Açıklamaları, son çöküşün ardından kripto piyasasının durumu hakkında konuştuğu bir tweet’in parçasıydı. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere Schiff, Bitcoin’in geçen yılki ralli sırasında bir balon olduğunu söylemişti. Ayrıca sonunda patlayarak fiyat düşüşünü tetikleyeceğini tahmin etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir