Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.654
% 1.43
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.654
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Analist: Ayı Piyasasında AVAX ve Bu 4 Altcoin’e Bakın!

Kripto piyasa bu aralar oldukça kanlı. Projelere, yardımcı programlarına, kullanım örneklerine, ekiplere, teknolojiye ve odaklanmanız gereken diğer çeşitli ölçütlere bakmanın zamanı geldi. Kripto odaklı Youtube Kanalı olan Cheeky Crypto, Avalanche (AVAX) dahil 5 altcoin projesinin bu ayı piyasasında hayatta kalıp kalamayacaklarını kontrol ediyor.

Avalanche’den (AVAX) önce Terra (LUNA) var

Terra, fiyat açısından istikrarlı küresel ödeme sistemlerini güçlendirmek için itibari paraya sabitlenmiş stablecoin’leri kullanan bir Blockchain protokolü. Teknik incelemesine göre Terra, itibari para birimlerinin fiyat istikrarını ve geniş çapta benimsenmesini Bitcoin’in (BTC) sansür direnciyle birleştiriyor ve hızlı ve uygun fiyatlı ödemeler sunuyor.

“Bu gerçekten iyi finanse edilmiş bir proje” diye analist, içinde bir sürü VC olduğunu belirtiyor. Analiste göre, bu proje bir ayı döngüsünden kolayca kurtulacak, çünkü teknolojisi, kullanım durumu, destek ve ekibi harika. Yazının yazıldığı sıralarda LUNA, %21 düşüşle 51,75 dolardan işlem görüyor ve piyasa değerine göre 10 numara. Ancak analiste göre, yine de bakılması gereken proje Terra.

Avalanche (AVAX) listede ikinci sırada

Listedeki ikinci altcoin, piyasa değerine göre 13. sırada yer alan Avalanche (AVAX). Analist, Avalanche’in, kesinlik süresi ile ölçüldüğü üzere, Blockchain endüstrisindeki en hızlı akıllı sözleşmeler platformu olduğunu belirtiyor. Avalanche inanılmaz derecede hızlı, düşük maliyetli ve çevre dostu. Analiste göre, akıllı sözleşme özellikli herhangi bir uygulama, Avalanche’da devreye girerek rakiplerini geride bırakabilir.

Analiste göre, bu harika bir proje çünkü düşük maliyetli, çevre dostu, akıllı sözleşme platformu, teknoloji muazzam ve ekip sağlam. Analist, bol miktarda VC yatırımları ve fonlarının olduğunu da hatırlatıyor. Analiste göre, oldukça iyi bir boyutu var, ancak bu, ekosistemiyle birlikte büyümeye devam edecek. Basın zamanında AVAX %13,4 düşüşle 44,07 dolardan el değiştiriyor ve piyasa değeri 11,9 milyar dolar civarında.

Avalanche’den (AVAX) sonraki proje Algorand (ALGO)

Coinmuhendisi.com’un bu makalesinden detaylı olarak öğrenebileceğiniz Algorand, birçok uygulamayı destekleyen, kendi kendini idame ettiren, merkezi olmayan, Blockchain tabanlı bir ağ. “Bu sistemler güvenli, ölçeklenebilir ve verimli” diyen analist, bunların gerçek dünyadaki etkili uygulamalar için kritik özellikler olduğunu belirtiyor. Bu arada Algorand, yeni güven formları oluşturmak için güvenilir performans garantileri gerektiren hesaplamaları destekleyecek.

Analiste göre, son 24 saatte fiyatı %12,66 düşse de, bu ekosistem, arkasından büyüme ve fiyat keşfi için büyük bir potansiyele sahip. Analist, ALGO’da fiyat keşfi görmeyi bekliyor. Yazının yazıldığı sıralarda ALGO 0,6433 dolardan işlem görüyor ve piyasa değerine göre 26. sırada.

Listedeki bir sonraki altcoin ise Hedera (HBAR)

Hedera, bireylerin ve işletmelerin güçlü DApp’ler oluşturmasına olanak tanıyan, merkezi olmayan ekonomi için en çok kullanılan, sürdürülebilir, kurumsal düzeyde kamu ağı. “Bu proje sağlam bir ekibe ve sağlam bir teknolojiye sahip” diyen analiste göre, çok fazla finansman mevcut ve bu gerçekten iyi olacak. HBAR şu anda piyasa değerine göre 36. sırada yer alıyor ve basın zamanında %10,6 düşüşle 0,114 dolardan el değiştiriyor.

Chris’in listesindeki son proje The Graph (GRT)

Graph, Ethereum ve IPFS gibi ağlar için verileri sorgulamaya yönelik, DeFi ve daha geniş Web3 ekosistemindeki birçok uygulamayı destekleyen bir dizin oluşturma protokolü. Analiste göre, bu sağlam bir proje, özellikle web 3 ile başarılı olacak. Basın zamanında GRT, %12,87 düşüşle 0,2593 dolardan el değiştiriyor ve piyasa değerine göre 59. sırada yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir