Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$65.267
% 4.83
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 65.267
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

AMC Entertainment CEO’su, Twitter’da Shiba Inu Anketi Açtı

AMC Entertainment CEO’su, şirketin ödeme yöntemi olarak Shiba Inu’yu (SHIB) kabul edip etmemesine dair bir Twitter anketi açtı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Köklü sinema zinciri AMC’nin CEO’su Adam Aron, Cuma günü Twitter’da SHIB ile ilgili bir anket düzenledi. Ankette kullanıcılara, AMC’de ödemeleri SHIB ile yapmak isteyip istemeklerini sordu:

“Bildiğiniz gibi, artık kripto para birimlerini kullanarak AMC hediye kartları satın alabilirsiniz ve BT grubumuz, yakında diğerlerinin yanı sıra Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Dogecoin ile çevrim içi ödemeleri kabul edebilmemiz için kod yazıyor. Shiba Inu’yu da dahil etmemizi ister misiniz?”

Anket şu anda yaklaşık %80 evet ile devam ediyor. Ancak anketin sonlanmasına henüz dört gün var. Anket için şimdiye kadar 122.631 oy kullanıldı. 

AMC, dünyanın en büyük sinema zinciridir. Şirket 31 Mart itibariyle, dünya çapında yaklaşık 950 sinema salonu ve 10.500 ekranı işletiyor.

AMC CEO’su Eylül ayında, zincirin yıl sonuna kadar çevrim içi bilet ödemeleri için Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash kabul edeceğini söylemişti. Ayrıca bu ayın başlarında Dogecoin ve diğer kripto varlıklarla AMC dijital hediye kartları satın alınabileceğini duyurdu.

Meme kripto varlık SHIB ise, son bir ayda muazzam bir büyüme kaydetti ve %960 oranında değer kazandı. Son 24 saatte %4 oranında yükselen SHIB, yayın saati itibariyle 0.00007429 dolar seviyesinden işlem görüyor. 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version