Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.574
% 1.98
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.574
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Tron Kurucusu Justin Sun, Aave’den Büyük Miktarda Kripto Varlık Çekti

Tron kurucusu Justin Sun, DeFi protokolü Aave’nin havuzlarından önemli miktarda kripto varlık çekti. Sun’ın bu hamlesi, Aave ile Yearn ekosistemi arasındaki güvenlik açığı tartışmasının ardından geldi. 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Sun’ın Aave’nin kredi havuzlarınından milyarlarca dolar değerinde kripto varlık çektiği tespit edildi. Bu ise, Cream Finance saldırısı ardından, Aave ve Yearn topluluğu arasındaki güvenlik zafiyeti tartışmasının ardından geldi. Aave topluluğu, Yearn ekosistemi ürünlerinde güvenlik açığı olduğunu öne sürerken; Yearn ekosistemi savunucuları ise aynı güvenlik zaafiyetinin Aave’de de olduğunu ve projenin Yearn’den daha güvenli olduğunu öne süremeyeceklerini söyledi. Bu işlemin ardından platformda faiz oranları önemli miktarda yükseldi.

Yearn’ün çekirdek geliştirici kadrosundan Andre Cronje, konu hakkında eleştirilere Twitter hesabı üzerinden yanıt vermeye devam ediyor. Cronje ayrıca banteg adlı Twitter kullanıcısının “Belki de 11 haneli bir güvenlik açığına sahipken diğer projeleri kötülememelisiniz” ifadesinin yer aldığı tweeti RTledi.

Tartışmanın ardından Aave, xSUSHI’nin Aave’de teminat olarak kullanılmasıyla ilgili güvenlik zafiyeti olduğunu kabul etti. Ancak bunun Yearn geliştiricilerinin bahsettiği güvenlik açığı olup olmadığı belli değil.

Tartışmanın ardından Aave kurucusu Stani Kulechov konu hakkında bir birlik tweeti attı:

“Birlikte çalışalım, birbirimize destek olalım ve en önemlisi birlikte kazanalım.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir