Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.730
% 0.62
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.730
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Amazon’un Kurucusu Jeff Bezos’un Desteklediği Emlak Şirketi, Bitcoin (BTC) Kabul Edecek

Latin Amerikan emlak firması La Haus, Bitcoin (BTC) ile ödeme kabul edecek.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Amazon kurucusu Jeff Bezos tarafından desteklenen, Latin Amerikalı bir emlak şirketi olan La Haus, yaptığı açıklamada, zincir üstü işlemler ve Lightning Network aracılığıyla ev satın alımlarında Bitcoin kabul edeceğini duyurdu.

Şirket ayrıca, kripto para birimi kabulünü daha fazla mülke genişletmeyi planladığını da sözlerine ekledi. La Haus başkanı Rodrigo Sánchez-Ríos yaptığı açıklamada, Bitcoin ve gayrimenkul dünyalarının mükemmel bir sinerjiye sahip olduğunu söyledi. Şirketin bildirdiğine göre, Kolombiya ve México’da bulunan La Haus, aylık bir milyondan fazla kullanıcıyla yılda 1 milyar dolardan fazla brüt işlem gerçekleştiriyor.

2017 yılında kurulan şirket, Acrew Capital, Bezos Expeditions, Kaszek Ventures ve TIME Ventures gibi firmalardan 150 milyon doların üzerinde risk sermayesi fonu topladı. Şirket ayrıca, Kolombiya cumhurbaşkanlığının dijital dönüşüm konularında eski danışmanı Jehudi Castro-Sierra’yı başkan yardımcısı olarak işe aldı.

Castro-Sierra, şirketin Web 3, tokenlaştırma ve aracısızlaştırma ile ilgili girişimleri keşfedeceğini de sözlerine ekledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir