Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$65.327
% 4.90
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 65.327
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

ALYA Token’dan Mükemmel Adil Bir Önsatış Planlaması (Sponsorlu)

Merhaba birkaç gündür karşımaza çıkan Alyattes adlı bir projeyi inceliyoruz ve inceledikçe gerçekten daha çok ilgimizi çekiyor. Makalemizi sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim çünkü bu tokeni daha sonra piyasadan almak gerçekten zor olacak gibi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir deenflasyonist Token için 205.000.000’luk düşük toplam arzının olduğunu gördüm ve bu arzın %65’lik bir kısmı 5 yıllık bir maden planı ile piyasaya madenciler tarafından çıkarılacak. PoS (Proof of Stake) madenciliği yapmak isteyenlerin ön satıştan aldıkları tokenler kilitlenerek ilk madenci kitlesi oluşturulacak. İlerleyen süreçte ALYA madenciliği yapacak kişilerde bu kitle tarafından üretilenleri alıp kilitleyerek madenciliklerini başlatabilecekler. Zaten düşük olan dolaşımdaki token miktarı bu kilitlemeler ile de iyice azalacaktır. Bu işleyişin sonucunu tahmin etmek zor olmasa gerek.

Satış için ilk söyleyebileceğim şey ICO avcılarının iştahını kabartacak olmasıdır. Sıkı durun! ALYA TOKEN’in daha önce hiç bir fiyattan, hiç bir kimseye satışı olmamış. ALYA’nın ilk sahipleri 15 Kasım’da belli olacak ve ALYA’nın ilk sahibi olabilme şansı tüm dünyadaki herkeze eşit şekilde sunulmuş.

ALYA Tokenı incelerken aslında bu projenin bir değil iki proje gibi olduğunu gördüm. ALYATTES adlı dev bir platform ve ALYA TOKEN.

Öncelikle karşımızda, kripto para ve dijital dünyada ki her alanda işlevsel ve kullanıcı odaklı dev bir platform olmak isteyen ALYATTES PLATFORMU ve bu platformun temelinde ALYA TOKEN var. Gelin bu ALYATTES Platformlarına kısa bir göz gezdirirken “Neden ALYA uzun vadeli bir Token olacak?” sorusunu da cevaplamış olacağız.

ALYA Care ile dünyada yardıma muhtaç çocuklara bir fon oluşturmaları ve transfer vergilerinden %1 pay ayırarak fonun devamını sağlamaları çok güzel bence.

ALYA Fun ile oyun, eğlence, ödüllü yarışmalar, bilgi yarışmaları ve yasal izinlerin verildiği bölgelerde şans oyunları gibi her bireye ve zevke uygun uygulamalar yapmayı planlıyorlar. Alya Fun için bir parantez açmak istiyorum. Şahsi fikrim, bu ekibin çok uzak olmayan bir zaman diliminde NFT, NFT Pazarlama ve METAVERSE sektörüne gireceklerini düşünüyorum çünkü bu proje ekibinin diğer projelerden daha iyi şeyler yapmak istediğini, dijital yenilikleri iyi takip edip adapte ettikleri kanısına sahibim.

ALYA Finance kendi madenciliklerini Havuz Madenciliğiyle çok kolay bir hale getirerek görevine başlasa da, birçok kripto severin yakından takip ettiği Farming, Soft Stake ve Yield Farming gibi ilginç seçenekler de ALYA Finance çatısı altında hazırlanıyormuş.

ALYA SWAP ile bir DEX (Merkeziyetsiz Borsa) ve ALYA EX’le de bir CEX (merkeziyetli Borsa) tasarlamaya başlamışlar. Yol haritalarında da bunları açıkca belirtmişler.

ALYA WALLET adlı bütün kripto paraları destekleyecek Trust Wallet yada MetaMask tarzı bir cüzdan projelerinin olduğunu görmekteyiz. Bu cüzdan şu an pek bilinmese de geleceğinin parlak olduğuna inandığımız MEMO’lu Kripto Transferlerine olanak sağlayacak ve geliştirilen kullanım alanlarında Memo’yu adapte etmeye olanak sağlayacakmış.

Şimdi sizlere birazda ALYA Token yapısından bahsetmek istiyorum.

ALYA Token’da SAFEMOON yada SAFEMARS gibi tokenlardan tanıdığımız bir vergilendirme sistemi mevcut ve bu vergilendirme tamamen merkeziyetsiz ve otomatik olarak çalışıyor.

  • OTOMATIK YAKIM ile %2’sini yakılıyor.
  • HOLDERS BONUSU ile %2 sini cüzdanında ALYA tutan kullanıcılara paylaştırıyor.
  • ALYA CARE FONU’na ise %1’ini gönderiyor.

Her transferden kesilen 1%’lik bir ALYA Miktarı, otomatik olarak ALYA Care Vakfına aktarılıyor.

Örnek bir hesap yapalım yaparsak, 1.000.000 ALYA’yı transfer ettiğimizde 20.000 ALYA yakılıyor, 20.000 ALYA cüzdanlarında ALYA tutanlara dağıtılıyor ve 10.000 ALYA ise ALYA CARE Vakfına gönderiliyor. Hatta burada kesilen 2%’lik Holders Bonus’unun adaletli olması adına, ALYA ekibinin Token Ekonomisi kısmında belirttiği içinde yüksek miktarda ALYA bulunan cüzdanlar sistem dışına alınmış ve normal kullancılara daha fazla pay dağıtılması hedeflenmiştir.

Toplam arzın %65,27’si olan 133.800.000 ALYA kontrata kilitlenmiş ve ortalama 5 yıl gibi bir madencilik süresi boyunca üretilebilecek sekilde dağıtım planı oluşturulmuş. Bireyler isterlerse sıradan bir bilgisayar ile madencilik programı yükleyerek bireysel madencilik yapabilecekleri gibi daha zahmetsiz olan Alya Finance üzerinden resmi havuz madenciliği de yapabilirler.

ALYA ekibi işlerini garanti altına almayı seviyorlar anlaşılan. CERTIK gibi AUDIT raporu ve güvenlik alanında marka olmuş bir kuruluş tarafından denetlenmeleri güven verici. Bu rapora www.alyattes.io sayfasından ulaşılabildiği gibi CERTIK’in kendi sayfalarında da ALYATTES olarak ulaşılabiliyor.

Peki ALYA TOKEN nasıl alabilirim?

Bu soruyu duyar gibiyim o yüzden birazda satın alma bilgilerinden bahsetmek istiyorum.

ALYA TOKEN önsatışı sadece www.alyattes.io sayfası üzerinden olacak, o yüzden sahte sayfalara dikkat edelim. Önsatış için kayıtlar başlamış ve önsatış 15 Kasım 2021 – Saat 15:00 (GMT+3 ) de başlayacak. Kaydını tamamlamış kullanıcılar sisteme yapacakları USDT (TRC20) ödemesiyle ALYA önsatışına katılabilecekler. Önsatış en fazla 45 gün içinde son bulacak ama tüm fazlar 45 günden önce biter ise satış bitimi olarak fazların bittiği tarih esas alınacak. Sonrasında ALYA sahiplerine 1 haftalık madencilik ya da cüzdana çekim için karar süreci tanınacak. Bu 1 haftalık süre sonunda da Pancakeswap’ta listeleme gerçekleşecek.

Önsatışın başladığı gün ve saatte her kullanıcı Deposit menüsünden kendine has USDT (TRC20) cüzdan adresine ulaşabilecek ve bu adrese gönderilen miktardan 3 USDT (iç transfer ücretleri) düşülerek, sistemde otomatik olarak anlık aktif faz ve kurdan ALYA bakiyesi ekrana yansıtılacak. Örnek olarak 500$’lık alım yapmak istiyorsanız 503 USDT göndermeniz gerekmekte.

Listeleme fiyatı belirlenmesi şu şekilde onu da anlatayım. Eğer önsatış tamamen biterse 1 dolardan, bitmez ise satışın kapandığı faz fiyatı üzerine %25 ilave edilerek listeleme yapılacak. Önsatış bitmezse artan koinler whitepaperda açıklandığı gibi Airdrop cüzdanına gönderilip ALYA’nın tanıtım faaliyetlerinde kullanılacak.  Likidite için ayrılan ALYA’lardan kullanılmayanlarıysa direk yakıma gönderilecek. 

Önce gelen kazanır mantığında, kimseye öncelik tanınmayan gayet adil bir Önsatış planı.. 

Alya ekibi önsatışı son zamanların favori satış sistemi olan fazlı şekilde dizayn etmiş. 10 faz halinde 15.000.000 adet koin satışa sunulacak. Birinci fazda 0.10$ fiyat ile başlayan satış son fazda 0.70 $’da son bulacak. Her faz için ayrılan koin adedi tükendiğinde, sistem otomatikmen bir sonraki fazı aktif edecek. Ekip önsatıştan toplanan fonun madenciliğe kilitlenenler dışında piyasaya sürülecek koin miktarının %75’ini karşılayacak şekilde likidite ekleyeceğini whitepaperda yazmış ve elde kalan miktarın ise madencilik döngüleri sonunda likiditeye ekleneceğini belirtmiş. Harika bir şeffaflık örneği.

Fazlar ve satış tablosunu incelediğimde Alya ekibinin faz fiyatı yükseldikçe kullanıcılarına bir jest yaptığını gördüm ve yine benim takdirimi kazandılar. Faz fiyatı yükseldikçe 4. Fazdan itibaren %7 ile başlayan bir madencilik bonusu var ve bu bonus son fazda %20’lik bir bonusla sonlanıyor. Bu Bonus yalnızca önsatışdan alınan koinlerin madene gönderilmesi halinde kullanıcının maden hesabına eklenecek ve 1 yıllık bir üretim gücü verecek. 1 yılın sonunda verilen bu bonuslar geri toplanıp yüklü bir ALYA miktarı tekrar yakıma gönderilecek. Bu şekilde hem üst fazdan alan kullanıcıyı korumaya ve kazandırmaya çalışıyor, hemde planlı bir yakım şeması ortaya çıkarıyor. Bence harika bir jest ve taktiksel planlama.

Diğer bir sürprizse, Alya ekibi önsatışa tablodaki oranlarda referans bonusu sistemi eklemiş. Sisteme kayıt olduğunuzda sizin için oluşturulan referans kodu ile arkadaşlarınızı önsatışa davet ederseniz, o kişilerin yaptığı alımlardan da referans geliri elde ediyorsunuz. Network Marketing’in gücü göz ardı edilmemiş. Anlaşılan bu önsatış  çok heyecanlı olacak. 

Önsatış esnasında uygulanan Referans Bonusu miktarları..

Son olarak Alyattes ekibi beni şeffaflık, adaletli dağıtım ve gelişmeye açıklık olarak fazlası ile tatmin etti. Onlardan kısa zamanda NFT ve METAVERSE alanında atılımlar bekliyorum ve tahmin ediyorum ki beni çok bekletmeyeceklerdir.

İnceleyip değerlendirmek isteyenler için daha fazla bilgi, www.alyattes.io ve Whitepaper’da mevcut.

Tüm kripto severlere, iyi günler diliyoruz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir