Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.532
% 2.02
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.532
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Altın Kurdu: Bu Altcoin Süper Ayı Modeliyle Çakılacak!

Euro Pacific Capital CEO’su ve SchiffGold yatırım fonu başkanı Peter Schiff, bir Ethereum grafiği paylaştı ve ETH’nin Mayıs 2021’in en düşük seviyelerine geri döneceğini tahmin etti. Grafiğin, altcoin fiyatının mevcut seviyesinden önemli ölçüde aşağı itebilecek iki süper düşüş formasyonunun bir kombinasyonunu gösterdiğine dikkat çekti.

Peter Schiff, süper ayı modeli nedeniyle ETH’de 1.000 dolar bekliyor

Peter Schiff, Ethereum grafiğini daha önce Bitcoin için yayınladığı bir grafik ile karşılaştırdı ve önde gelen kripto para birimi için “uğursuz bir kombinasyon” olduğunu belirtti. Benzer şekilde, burada da benzer bir şeye işaret ediyor. Bir çift tepe formasyonu, ilkinde ortaya çıkan bir baş ve omuz üst ile kombinasyon halinde görünür. Böylece Schiff tweet attı grafite Ethereum’un düşmeye devam etmesinin muhtemel olduğunu ve 1.000 dolar seviyesinde yer alan ve minimum düşüş işareti olan “alt sarı çizgiye” ulaşabileceğini gösteriyor. Ethereum’un bu fiyat seviyesinde en son işlem gördüğü zaman, bir yıl önce, Mayıs ayının başlarındaydı.

Yazım sırasında Ethereum (ETH), 16 Kasım’da ulaştığı 4.891 dolarlık zirvesinin %86 altında, 1,767.81 dolardan işlem görüyor.

Peter Schiff, Bitcoin ve altcoin piyasasının çökmesini bekliyor

coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Peter Schiff 16 Mayıs’ta Twitter’dan, Bitcoin grafiğinde yukarıda bahsedilen aşırı düşüş eğiliminin “uğursuz” kombinasyonunu gördüğünü ve BTC’nin önünde “uzun bir yol” olduğunu belirtti. Bitcoin’in 8.000 dolar seviyesine düşmesini bekliyordu. Ancak daha sonra Twitter’da Bitcoin’in ” bu kadar iyi dayandığına” dair sürprizini paylaştı.

Lider altcoin, son kapitülasyonunun ortasında her zamankinden daha büyük bir darbe aldı

Peter Schiff, Ethereum’da düşüş beklerken, ETH fiyatı bugünkü son düşüşünden sonra aşağı yönlü ivmeyi sürdürüyor. Kripto para piyasası da, dün 520 milyon doların tasfiye edilmesiyle şu anda çılgına dönmüş durumda. Endişe verici işaretler, RSI tarafında gelişen düşüş eğilimi. Buradaki endeks değeri, Ethereum’u etkin bir şekilde “aşırı satım” kategorisine sokan 29,4 gibi düşük bir değerde duruyor. Bu nedenle yatırımcılar, zorlu volatilite dönemlerinden geçerken portföylerini daha fazla korumak zorunda kalıyor. 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir