Kriptolar:
29660
Bitcoin:
$60.859
% 0.09
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.18
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.18
Korku & Açgözlülük:
56 / 100
Bitcoin:
$ 60.859
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Altcointurk ”WorldFanTokenDay” Etkinliği İle Bir İlki Gerçekleştirdi

Altcointurk

Web 3 teknolojisine verdiği destekle adını Türkiye’de duyurmuş olan Altcointurk ekibi geçtiğimiz 08.08.2023 Salı günü bir ilke imza atarak çeşitli ikramların ve ödüllerin bulunduğu WorldFanTokenDay etkinliği gerçekleştirildi.

Altcointurk ekibinden Fan Token Uzmanı Göktuğ Çağrıcının öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte Coinmuhendisi ailesi olarak bizlerde yerimizi aldık.

Web3 ve Fan Token ekosisteminden birçok katılımcının bir araya geldiği ”WorldFanTokenDay” etkinliği, unutulmaz anlara sahne oldu. Kulüplere ve kullanıcılara sunduğu katkıdan, maddi değerine kadar birçok konu üzerine fikir alışverişi ile başlayan etkinlik sonrasında, Kahoot oyunu sonrası çeşitli yarışmalar düzenlenerek devam etti ve etkinlik kazanaları ödüllendirildi.

Resim

Yerli ve yabancı birçok markanın destek verdiği etkinliğe ilgi yoğundu. Sporun birleştirici gücü sayesinde Fan Token severler dünyanın dört bir yanından bir araya geldi. Etkinlik, Fan Token ekosisteminin daha geniş kitlelere ulaşması ve sporseverlerin daha fazla etkileşimde bulunması amacıyla düzenlendi.

Sosyal Medya platformlarında #WorldFanTokenDay etkinliğini destekleyici yüzlerce içerik paylaşıldı. Binance Global Türkçe’de resmi twitter hesabından etkinliği duyuran bir paylaşımda bulundu.

Katılımcılar, çeşitli oyunlar, yarışmalar ve aktivitelerle dolu etkinlik boyunca unutulmaz bir deneyim yaşadılar. Bu benzersiz etkinlik, her yıl 8 Ağustos’ta kutlanarak dünya çapında sporseverlerin bir araya gelmesine olanak sağlayabilir. Devamını heyecanla bekliyoruz…

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir