Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.601
% 0.51
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.601
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Altcoin Kâhini: Bitcoin ve Bu 2 Altcoin Fena Düşecek!

Bitcoin ve kripto para piyasası çöküşünü öngören bir analiste göre, lider altcoin ve Cardano (ADA) başka bir düşüşün eşiğinde duruyor. Analist ayrıca, güçlenen DXY’nin, Bitcoin (BTC)’yi büyük olasılıkla etkileyeceğini söylüyor.

“Cardano büyük bir düşüşün eşiğinde duruyor”

Mevcut kripto piyasası çöküşünü tahmin eden Crypto Capo takma adlı analist, 429.000 Twitter takipçisine yeni öngörülerini paylaştı. Analist, Ethereum ve en büyük rakiplerinden birinin başka bir büyük düşüşün eşiğinde olduğunu söylüyor.

Analiste göre, Cardano (ADA) beşinci kez 0,44 dolar civarında kritik bir destek seviyesine dokundu. Geleneksel olarak, bir destek seviyesi ne kadar test edilirse o kadar zayıflar. Bu yüzden Crypto Capo, ADA’nın 0,44 dolar aralığının istisna olmadığını söylüyor. Bu doğrultuda şu ifadeleri kullanıyor:

ADA. 5. dokunuş. Destek tutmaz.

Kaynak: Capo / Twitter

“Bu durum lider altcoin için bir düşüş işareti”

Altcoin kahini, lider altcoin Ethereum’a (ETH) da bakıyor. Blockchain izleme hizmeti Whale Alert’in raporlarına göre, balinalar kripto borsalarına büyük miktarlarda ETH gönderdi. Capo’ya göre, balinalar FTX’e bu kadar çok ETH gönderdiğine göre burada önemli bir durum var. Bu bakımdan analist, piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto varlık için bunu düşüş işareti olarak okuyor. Bu bağlamda Capo, şu açıklamayı yapıyor:

ETH’nin FTX’e gönderildiğini en son gördüğümüzde fiyat sert bir şekilde düştü.

Capo, Bitcoin için düşüş hedefleri koyuyor

Anlist, makro ekonomik koşulların kripto piyasaları üzerinde de baskı oluşturduğunu söylüyor. Capo, ABD doları endeksinin (DXY) zayıflayan bir S&P 500 karşısında nasıl yükseldiğine dikkat çekiyor. Bu açıdan Bitcoin (BTC)’nin büyük olasılıkla etkileneceğini ima ediyor. Altcoin kahini, Bitcoin için şunları söylüyor:

DXY uçuyor, SPX bombalıyor. BTC’nin ne yapacağını tahmin edin.

Capo, teknik olarak Bitcoin’in hala düşüş fiyat hareketi yazdırdığını söylüyor. Ayrıca popüler analist, BTC’deki her sıçramanın yalnızca düşüş yolunda bir düzeltme olduğunu kaydediyor.. Bu nedenle mevcut fiyatlardan %23’e kadar olan ana aşağı yönlü hedefini ortaya koyuyor. Analist, şu tahminlerini paylaşıyor:

BTC için her zaman daha düşük yüksekler. Pompaların hacmi düşük ve düzeltici görünüyorlar. Ana hedef 15.800-16.200 dolar olmaya devam ediyor.

Kaynak: Capo / Twitter

Lider kripto basın zamanında bir sıçrama yaparak yeniden 20 bin doların üzerine çıkmayı başardı. CoinMarketCap verilerine göre BTC, günlük bazda %3,52 kazançla 20.474 dolardan işlem görüyordu. Öte yandan, 69 bin dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinden bir hayli uzakta.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir