Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.621
% 1.35
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.621
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bu Altcoinlere Dikkat! FTX Varlıklarını Transfer Etti!

ftx, Altcoin, Alameda, Varlık, Kripto Para

Lookonchain’ın raporlarına göre FTX ve Alameda Research 22 milyon dolarlık bir kripto varlık transferi yaptı.

Özellikle iflas ilanının ardından, FTX ve Alameda Research, önemli miktarlarda kripto parayı önde gelen borsalara aktardı. Şirket, Ekim 2023’ten bu yana toplamda 551 milyon dolar değerinde 59 farklı altcoin üzerinden işlem gerçekleştirdi.

Dikkatinizi Çekebilir: EOS Network Grafik İncelemesi ve Fiat Analizi.

Bu transfer, çeşitli kripto paraları içeren bir portföyü kapsayarak, $IMX, $GMT, $ETH, UNI, $SHIB, $BAL, $LOOKS ve $WOO gibi altcoinleri içeriyor.

Son transferde, Wintermute, Binance ve Coinbase gibi platformlara yapılan 10,8 milyon dolarlık bir transfer dikkat çekiyor. Bu transfer, sekiz farklı token arasında dağıtıldı: StepN, Uniswap, Synapse, Klaytn, Fantom, Shiba Inu, Arbitrum ve Optimism.

FTX ve Alameda’nın 24 Ekim’deki transferi ise 10 milyon doları aşarak, Binance ve Coinbase hesaplarına yeniden dağıtıldı. 14 Kasım 2023’te ise Kraken ve OKX borsalarında yankı uyandıran 24 milyon dolarlık kripto para transferi gerçekleşti.

FTX, varlık değerini 5 milyar doların üzerine çıkarmasına rağmen, 8,8 milyar doları aşan zorlu borç yüküyle mücadele ediyor. Şirket ve Alameda, alacaklılara bir miktar rahatlama sağlamak adına büyük bir çaba harcayarak tasfiyelerde ilerlerken, mali zorlukların ciddiyeti ortaya çıkıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir