Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.571
% 4.61
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.571
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Alıcılar FTX Ürünlerini Satın Almakla İlgileniyor

FTX

Bir mahkeme dosyasına göre 117 kadar alıcı FTX’in FTX Japan, FTX Europe, LedgerX ve Embed gibi bağımsız olarak işletilen iştiraklerinden bir ya da daha fazlasını satın almakla ilgilendiğini ifade etti.

Eski popüler borsa FTX’in iflas süreci, geçen yıl kripto endüstrisinde yaşanan en büyük olaylardan biriydi. Öyle ki gelen iflas ve devam eden dava süreci sektörü hala olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.

Dava sürecinden gelen bilgilere göre 117 alıcı borsanın çöküşünden sonra şirketin bünyesinde yer alan FTX Japan, FTX Europe, LedgerX ve Embed gibi alt şirketleri satın almakla ilgileniyor.

Mahkeme başvurusu 8 Ocak’ta FTXUS ve bağlı firmaları temsil eden yatırım bankası Perella Weinberg’in ortaklarından Kevin Cofsky tarafından yapıldı.ve Cofsky şunları söyledi:

“Dünya çapında çeşitli finansal ve stratejik karşı taraflar da dahil olmak üzere yaklaşık 117 taraf, Borçlulara İşletmelerden bir veya daha fazlasının potansiyel satın alımıyla ilgilendiklerini ifade etmişlerdir.”

Başkan ayrıca, şirketlerden herhangi biri veya daha fazlasıyla ilgilendiğini ifade eden potansiyel alıcılarla 59 gizlilik anlaşması imzaladığını da sözlerine ekledi.

Kesin anlaşmalar yapılmamış olsa da, bu taraflar artık iş biriminin operasyonları, finansmanı ve teknolojisine ilişkin ayrıntılar gibi durum tespitini kolaylaştıracak bilgilere erişebilecekler. Dosyaya göre yaklaşık 50 alıcı Embed, 56 alıcı LedgerX, 41 alıcı FTXJaponya ve 40 alıcı da FTXAvrupa şirketlerini satın almak istemekte.

Dört firma için ilk tekliflerin sunulması için tanınan süre 18 Ocak ile 1 Şubat arasında sona erecek.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir