Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.442
% 0.56
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.442
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Algorand, Dünya Kupası Heyecanına Kapılıyor

Merkeziyetsiz ağ platformu Algorand (ALGO), Dünya Kupası yaklaşırken metriklerde hazırlık sinyalleri vermeye başladı.

Popüler kripto para birimi Algorand, FIFA ile ortaklık kurduğunu duyurmuştu. 20 Kasım‘da başlayacak FIFA Dünya Kupası‘nda ön plana çıkacak olan ALGO, yatırımcılar tarafından ilgi görmeye başladı. İş birliği kapsamında çıkartılan FIFA Collect, taraftarların ticaretine sunuldu. Yaklaşan organizasyon ve NFT hazırlıkları, ALGO yatırımcılarını heyecanlandırıyor.

Algorand Aktivitelerinden Olumlu Sinyaller

Dünya Kupası’nın yaratacağı heyecan, kripto yatırımcıları açısından yeni bir strateji olarak değerlendiriliyor. Organizasyonun başlamasıyla birlikte, ALGO festivali de başlayabilir.

Algorand, FIFAPlusCollect için yeni yol haritasını da topluluk ile paylaştı. Merkeziyetsiz platform, FIFA kuruluşunun on yıllık geçmişinden koleksiyon ürünleri çıkarmayı planlıyor. Ayrıca koleksiyonların beraberinde getireceği ödüller sayesinde, hayran kitlesini artırmak da planlar arasında yer alıyor.

FIFA’nın geçmişten günümüze artan hayran kitlesi, ALGO açısından olumlu sinyaller veriyor. İkili tarafından yapılan yeni gelişmeler, futbol hayranlarını kripto para birimine çekebilir. Koleksiyonlardaki talep, ALGO tarafında da talebi artıracak. Bunu önceden sezen balinalar ise cüzdanlarını büyütmeye devam ediyor.

Algorand ağ aktivitelerinde, Dünya Kupası’nın yaklaşması nedeniyle hareketlilik başladı. Son üç günde önemli ölçüde artan aktiviteler, projeye hacim girişini de sağladı. Bu üç günde, hacim yaklaşık 68 milyon ALGO artış gösterdi. Fiyat bazlı bakıldığında, 22 milyon dolar civarına tekabül ediyor.

ALGO Yükselecek mi?

Popüler kripto para birimi ALGO’nun son beş gündeki performansı dikkat çekti. Balinaların cüzdanlarını büyütmeye başlaması, yatırımcıların heyecanlı bekleyişi fiyatı da olumlu etkiledi.

Son 24 saatte yaklaşık yüzde 7’lik bir yükseliş yaşayan ALGO, son birkaç günde de ortalama yüzde 14’lük yükseliş yaşadı. Bu yükselişlerin arkasında FIFA koleksiyonu ve Dünya Kupası organizasyonu olabilir.

ALGO tarafında artan ilgi ve heyecan, fiyat istikrarını yukarı yönlü sağlayabilir. Özellikle 20 Kasım’da başlayacak organizasyon, popüler kripto para için yükseliş sinyalleri veriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir