Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$64.022
% 1.46
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 64.022
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş: “Türkiye, küresel krizden en az zararla çıkan sayılı ülkelerden olacak”

Investing.com – AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, katıldığı televizyon programında gündemi değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 28 Ekim’de Türkiye Yüzyılı başlıklı sunumu hakkında detay vermekten kaçınan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, iki önemli husus olduğunu belirtti.

“Vesayet bitti”

AK Parti hükümetinin vesayet odaklarını hem içeride hem de dışarıda tamamen kaldırdığını belirten Kurtulmuş, Türkiye’nin vesayetten kurtulduğunu ifade etti.

“Yapabilme kabiliyetimiz ortada”

AK Parti hükümeti ve Cumhurbaşkanı’nın en büyük gücünün “yapabilme kabiliyetine sahip olması” olduğunu belirten Kurtulmuş, yapılan reformların bunu açıkça gösterdiğini belirtti.

“TOGG fabrikası 29 Ekim’de açılacak”

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda yerli otomobil TOGG’un fabrika açılışının yapılacağını belirten Kurtulmuş, bunun sanayide bir dönüm noktası olacağını belirtirken, bunun aslında 50-60 yıl önce yapılması gerektiğini, ancak o dönemlerde çalışmalara ihanet edildiğini söyledi.

Ekonomide üretimin devam etmesinin öncelikli olduğunu ifade eden Kurtulmuş, hayat pahalılığı karşısında alım gücünü artıracak tedbirler almayı sürdüreceklerini belirtti. Teşviklerin devam edeceğini de ekleyen Kurtulmuş, Türkiye’nin küresel krizden en az zararla çıkan sayılı ülkelerden olacağını söyledi.

Yazar: Necdet Erginsoy

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir