Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.210
% 0.59
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.210
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Akita Inu Nedir? AKİTA Coin

Akita Inu, merkeziyetsiz, topluluk odaklı bir kripto para birimidir. Dogecoin’in küçük kardeşi olarak kabul edilmektedir.

Akita Inu Nedir?

Dogecoin ile başlayan meme coin serüveni, Shiba ile devam etmiş ve sonrasında Dogecoin’in küçük kardeşi olarak tanımlanan Akita Inu ortaya çıkmıştır. Akita Inu, tamamen merkeziyetsiz bir kripto para birimi olarak kabul edilmektedir. Kurucuları bilinmemektedir. Topluluk tarafından desteklenen Akita Inu, projenin yönetişimi için Avalanche ile köprü kurmuştur. DOGE ve Shiba Inu projelerinden sonra, 60 binden fazla güçlü bir topluluk ile dikkatleri üzerine çeken bir proje olmuştur. Güçlü bir toplulukla ilerleyen Akita Inu, tüzel kişiliği olmayan, kar amacı gütmeyen AKITA Vakfı tarafından desteklenmektedir.

Topluluğun desteği ile, projenin sözleşmesi, sosyal medya platformları ve web alanı gibi çeşitli kuruluşlar AKITA vakfı tarafından finanse edilmektedir. Akita Inu, 100 trilyondan fazla toplam AKITA arzı ile Ethereum blokzinciri üzerine inşa edilmiştir. Son dönemlerde Avalanche blokzincirini de kullanmaya başlamıştır. Bunun sebebi, düşük gas ücretleri, son derece hızlı işlemler ve Avalanche’ın geliştirme ekibine sahip olmasıdır. Avalache ile köprü sağlaması, Akita Inu’yu diğer meme coin’lerinden ayıran farklardan biridir. Ayrıca proje tarafından herkesin akıllı sözleşmeleri işlevini anlayabileceği unsurların sağlanması hedeflenmiştir.

AKITA Coin Nedir?

Akita Inu’nun yerel kripto para birimi AKITA Coin’dir. AKITA Coin, bir ERC – 20 token olarak Ethereum blokzinciri üzerinde yer almaktadır. Meme coin olarak hayata geçirilen AKITA’nın amacı, çeşitli kullanım durumları ile gerçek ve daha kullanışlı bir para birimine dönüştürmektir. Ayrıca AKITA Coin, zincirler arası birlikte çalışabilirliğe sahiptir. Şubat 2021’de piyasaya sürülmüştür. AKITA Coin, topluluk odaklı bir kripto para birimi olarak öne çıkmaktadır. İlk aşamada uygulamalı Uniswap ticareti yaparak kullanımı başlamıştır. Ardından kısa zamanda kendine ait bir alan elde etmeyi başarmıştır.

AKITA Coin Fiyat

Şu anda 1 Akita İnu TL‘den işlem görüyor. Ayrıca 1 Akita Inu dolardır.

Akita Inu fiyatı son 24 saatte değişim ile şu anda TL‘den işlem görmektedir.

Son 24 saatteki Akita Inu hacmi dolar ve kripto para biriminin piyasa değeri ise dolardır.

AKITA Coin Nereden Ve Nasıl Alınır?

Akita Inu’nun yerel kripto para birimi AKITA Coin, birçok kripto para borsasında listelenmektedir. Bunlara örnek olarak; Uniswap (V2), OKX, Gate.i.o, MEXC, Bitrue, Openocean gibi platformlar verilebilir. AKITA Coin satın almak isteyen yatırımcılar, öncelikle bu platformlardan birini tercih etmelidir. İlgili borsaya üye olmalı ve hesap oluşturmalıdır. Kimlik doğrulama işlemi yapan kullanıcılar ardından alım satım sayfası üzerinden istedikleri miktarda AKITA Coin satın alabilir. Satın alınan AKITA Coin’ler işlemlerde kullanılabilir ya da daha sonra kullanılmak üzere güvenli cüzdanlarda saklanabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir