Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.879
% 1.19
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.879
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

ABD’den Kongre Üyelerine Hisse Senedi Yasağı!

ABD, Kongre üyelerinin hisse senedi alım satım işlemlerini yasaklamayı planlıyor.

Şu anda tüm Kongre üyelerinin hisse senetlerine ve kripto paralara yaptığı yatırımların çoğunu bildirmesi gerekiyor. Ancak vekiller çıkabilecek çıkar çatışmaları nedeniyle endişeli.

ABD, Kongre Üyelerine Kısıtlama Getirebilir

Hem Demokrat hem de Cumhuriyetçi pek çok milletvekili, bir noktada Kongre üyelerinin hisse senetlerine veya kripto para birimlerine yatırım yapmasını yasaklayan potansiyel bir yasayı desteklediğini ifade etti.

Şu anda Temsilciler Meclisi’nde Demokratlar çoğunluğu oluşturuyor. Cumhuriyetçi temsilci Kevin McCarthy, partisinin durumu lehine çevirmesi halinde milletvekillerinin hisse senedi tutmasını ve ticaretini yapmasını tamamen yasaklamayı düşüneceğini dile getirdi. Muhtemelen, kripto para yatırımları da bunun içinde yer alabilir.

Kripto para karşıtlığıyla tanınan Senatör Elizabeth Warren, Twitter hesabından konuyla ilgili olarak şunları söyledi.

“Kongre üyeleri, bireysel hisse senetlerine sahip olmamalı ve bunların ticaretini yapmamalıdır”

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version