Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.943
% 1.08
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.943
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

ABD Temsilcileri Stablecoin Regülasyonları için Çalışıyor

Stablecoin

Punchbowl News’e göre ABD Temsilciler Meclisi’ndeki üst düzey parlamento, bir stablecoin tasarısının nasıl ilerletileceği konusunda strateji geliştiriyor. Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi Başkanı Patrick McHenry ve komitenin üst düzey Demokratlarından Maxine Waters’ın, sonraki adımları görüşmek üzere Senato Çoğunluk Lideri Chuck Schumer ile bir araya geldiği bildirildi.

Kongrede stabilcoinleri düzenleme çabaları bu yıl önemli zorluklarla karşı karşıya. Ancak konuyla ilgili mevzuatın geliştirilmesinde ön saflarda yer alan McHenry ve Waters, konuyu ileriye taşımanın yollarını arıyor. Tartışılan potansiyel yaklaşımlardan biri, bunu Federal Havacılık İdaresi (FAA) finansmanının yeniden yetkilendirilmesine bağlamaktır.

Stablecoin yasa tasarısının geçme olasılığı konusunda sesini yükselten McHenry, değişken kripto para piyasasında istikrar sağlayan tokenlar için düzenlemeler oluşturmanın önemini vurgulayarak bu duruşunu yineledi. McHenry’nin iyimserliğine rağmen Temsilciler Meclisi ve Senato komitelerindeki direniş de dahil olmak üzere engeller varlığını sürdürüyor.

Dijital varlıklar mevzuatında da yer alan Senatör Cynthia Lummis, geçen ay Schumer’in bir stablecoin tasarısı üzerinde işbirliğine açık olduğunu belirtmişti. Ancak mevzuatın Kongre’nin her iki kanadında da engellerle karşı karşıya olması nedeniyle ileriye giden yol oldukça zorlu.

Washington D.C.’deki kripto topluluğundan bazıları tasarının bu oturuma ilişkin beklentileri hakkında şüphelerini dile getirirken, Schumer ve McHenry’nin iyimserliğiyle yapılan son toplantı ilerleme için hala umut olduğunu gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version