Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$65.153
% 1.51
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 65.153
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bitkub CEO’su IPO Hakkında Konuştu

Tayland

Tayland’ın önde gelen kripto borsası Bitkub Online, CEO Jirayut Srupsrisopa’ya göre gelecek yıl halka arz (IPO) için hazırlanıyor. Srupsrisopa, Bitkub Capital Group’un bir parçası olan şirketin halka arzında değerinin 3 milyar dolara kadar çıkabileceğini belirtti.

Halka açılma kararı, Bitkub Capital’in 2023 yılında hissedarlara gönderdiği bir mektupta ima edilmişti, ancak o sırada belirli bir zaman çerçevesi belirtilmemişti. Ancak Bloomberg ile yapılan son görüşmelerde Srupsrisopa, önümüzdeki yıl halka arz planlarını doğruladı ve şirketin süreci kolaylaştırmak için mali danışmanları yönetim kuruluna alma sürecinde olduğunu belirtti.

Bitkub Online, Tayland’ın en büyük kripto borsası olarak duruyor ve kârının yaklaşık %80’ini Bangkok merkezli ana şirketine sağlıyor. Asphere Innovations, borsada %9,2 hisseye sahip. Geçtiğimiz Temmuz ayında, A Serisi bağış toplama turunda Bitkub’un değeri yaklaşık 165 milyon dolar olarak belirlendi.

Potansiyel halka arz değerlemesi hakkındaki sorulara yanıt olarak Srupsrisopa, şirketin değerlemesini 1 milyar ila 3 milyar dolar aralığına yerleştirecek şekilde 10-30 arasında bir fiyat-kazanç oranı belirtti. Ancak şirketin halka arz yoluyla toplamayı planladığı miktara ilişkin ayrıntılar açıklanmadı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir