Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.334
% 0.11
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.334
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

ABD Kongresi Ortak Ekonomik Komitesi, Kripto Varlıklara Odaklanan Bir Oturum Düzenleyecek

ABD Kongresi Ortak Ekonomik Komitesi, 17 Kasım’da kripto varlıklar konusundaki rolünü netleştirmek amacıyla bir oturum düzenleyecek.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Demystizing Crypto: Digital Assets and the Role of Government” başlıklı oturum, komitenin YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak ve oturuma komite başkanı ve temsilci Don Beyer başkanlık edecek. Beyer, geçtiğimiz Temmuz ayında dijital varlıkları düzenlemeye odaklanan bir yasa tasarısı da sunmuştu. 

Oturumda bazı önde gelen isimlerin görüş beyan etmesi bekleniyor. Bunlar, Açık Piyasalar Enstitüsü’nün mali politika direktörü Alexis Goldstein, CFTC eski başkanı ve Harvard Kennedy School’da araştırma görevlisi ve Georgetown Hukuk Merkezi’nde yardımcı hukuk profesörü olan Tim Massad, Pennsylvania Üniversitesi Wharton School’da hukuk çalışmaları ve iş etiği profesörü ve Blockchain and Digital Asset Project’in direktörü Kevin Werbach ve Coin Center’ın araştırma direktörü Peter Van Valkenburgh şeklinde.

Bilindiği gibi ABD, son zamanlarda kripto varlıkların düzenlenmesi ve tanımlanmasına ilişkin söylemlerini hızlandırdı. Bunların odağı ise, genellikle stablecoinler ve DeFi oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir