Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.902
% 1.21
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.902
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

ABD Başkanı Biden, Ulusa Sesleniyor!

ABD Başkanı Biden, Ulusa Sesleniyor!

Amerika Birleşik Devletleri başkanı Joe Biden, son zamanlarda iİsrail ve Filistin savaşı sonrası iyice artan gerilim sonrası ulusa sesleniş konuşması yapıyor!

Dikkatinizi Çekebilir: İsrail-Filistin Savaşı Şiddetlendi! l Kriptolara Ne Olacak?

Son zamanlarda giderek artan gerilimler ve devam eden İsrail-Filistin savaşının farklı cephelere sıçrama riski hem dünya gündemini hemde ekonomik piyasaları etkilemeye devam ediyor Yaşanan gelişmeler sonrası ABD başkanı Biden ulusa sesleniş konuşması gerçekleştiriyor.

Konuşma öncesi açıklama yapan Biden ” Siyasetten daha büyük küresel bir dönüm noktasındayız. Bu akşam ulusa sesleneceğim.” dedi.

İşte ABD Başkanı Biden’nin Ulusa Sesleniş Konuşması

Biden: “Bu gece alınan kararlar gelecek yılları etkileyecek. Kongre’ye Ukrayna ve İsrail için acil bütçe talebini yarın göndereceğiz. İsrail için daha önce benzeri görülmemiş destek isteyeceğiz. İsrail’in arkasındayız.

-Masum Filistinlilerin yaşadıklarını görmezden gelemeyiz.Hamas gibi terör örgütleri, Putin gibi diktatörler kazanmamalı. İzin vermeyeceğiz.

-Bu senenin başında Polonya’ya gittim ve 10 saat boyunca trenle gizli bir şekilde Ukrayna Kiev’e gittim. Ukrayna’nın gösterdiği direnişin 1. yıl dönümünde oradaydım. Yanımızda ufak bir koruma grubu vardı. Orada şunu hissettim. Amerika dünyaya bir ışık. Biz çok güçlüyüz.

ABD Başkanı Biden’ın ulusa seslenişi Beyaz Saray’da bulunan ovel ofiste gerçekleşti. Konuşma sırasında Beyaz Saray’ın ışıkları kırmızıya döndü. Konuşma sonrası kripto para piyasalarında herhangi bir etki görülmedi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir