Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.889
% 3.13
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.889
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

AB Parlamentosu Kripto Dostu Eva Kaili’nin Görevini Sonlandırdı.

Avrupa Parlamentosu, kripto dostu olan başkan yardımcısı Eva Kaili’nin görev süresinin sona erdirilmesi için yapılan oylamada büyük bir çoğunluk sağladı.

Yapılan oylamada 625 oy ile Kaili’nin görevine son verilmesini desteklerken, sadece bir oy karşı oy kullandı ve iki oy çekimser kaldı. Karar, bugünkü Başkanlar Konferansı’nın başlamasının ardından oybirliğiyle onaylandı.

Kaili’nin görevine son verilmesi, bazı Avrupa Parlamentosu üyeleri ve personeli hakkında devam eden soruşturmaların bir sonucu olarak gerçekleşti.

Başkanlar Konferansı tarafından kabul edilen bir bildiride “Başkanlar Konferansı, Avrupa Parlamentosu’ndaki karar alma süreçlerinde yolsuzluk ve suç etkisine ilişkin son zamanlarda ortaya çıkan iddialar karşısında şok olmuş ve derin endişe duymaktadır” denildi ve “ilgili herkes sorumlu tutulmalıdır” ifadesi kullanıldı.

Kaili, NFT’lerle ilgili olarak önümüzdeki haftalarda yayınlanması planlanan bir rapora öncülük ediyordu ve 2018’den bu yana kripto varlıkları ve blokzinciri politikasının şekillendirilmesinde önemli bir rol oynamıştı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version