Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.684
% 2.30
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.684
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

AAVE yeni güncellemesini duyurdu: Yükseliş bekleniyor mu?

Merkezsiz finans kredi protokolü Aave, kullanıcı deneyimi, risk yönetimi ve token listeleme sürecinde iyileştirmeler içerecek bir sonraki güncelleme olan V3’ü duyurdu. Blok zinciri, yeni nesil Layer-0 DeFi protokolünü oluşturmayı ve yeni özellikler sunmayı amaçlıyor.

Aave kısa süre önce, platformda yeni özellikler sunacak olan V3 yükseltmesiyle ilgili bir güncelleme yayımladı. DeFi protokolü; kullanıcı deneyimini, sermaye verimliliğini, merkezsizliği ve güvenliği iyileştirmeyi amaçlayacağını açıkladı.

Yeni varlıkların listelenmesi de merkezi olmayacak ve Aave yönetiminin kuruluşlara Blockchain içi bir oylama yoluyla platformda kripto para birimlerini listeleme hakkı vermesine izin verecek. Mevcut listeleme süreci bir teklif gerektirdiğinden ve kapsamlı olduğundan, bu V3’te daha verimli hale gelecek.

Tedarik üst sınırları, borçlanma üst sınırları ve diğer sınırlamalar, riskleri azaltmak için yöneticiler tarafından etkinleştirilecek. Risk yönetimini daha da iyileştirmek için borç tavanları da dahil olmak üzere izolasyon modu da tanıtılacak.

Güncelleme, Ethereum üzerinde çalışan Katman-2 ağları desteği de dahil olmak üzere birkaç önemli özelliği içerecek. Bunun aynı zamanda, Ethereum’un sıkışık ağındaki fonları taşıma ihtiyacını ortadan kaldırarak, kullanıcı deneyimini ve güvenilirliğini artırarak ücretleri ve işlem sürelerini azaltacağı bekleniyor.

Aave vites yükseltiyor

Aave fiyatı, baskı yaratan dirençleri aşmaya çalışırken günlük grafikte belli bir fiyat aralığı arasında sıkışıp kalmış durumda. Kripto para birimi simetrik üçgen modelinin zirvesine yaklaşıyor ve 346,80 doların üzerinde kesin bir kırılma yükselişi hızlandırabilir.

Hakim grafik modelinin üst sınırı olan 346,80 dolar ile çakışan 100 günlük ve 200 günlük Basit Hareketli Ortalamalar (SMA), Aave fiyatının yükselmesine izin vermeyerek sert bir engel olarak hareket etmeye devam ediyor. Bu seviyenin üzerindeki bir kapanış, bir sonraki AAVE rallisinin önünü açabilir.

Aave fiyatı konsolide olmaya devam ederse 21 günlük SMA’da 318 dolardan, ardından üçgenin alt sınırına karşılık gelen 50 günlük SMA’da 306,30 dolardan destek bulabilir. Daha fazla satış baskısı, DeFi tokenini 286,80 dolardaki %23,6 Fibonacci geri çekilme seviyesine düşürebilir.

Bu makale ilk olarak Kripto Para Haber üzerinde yayımlanmıştır

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir