Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.486
% 0.62
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.486
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

AAVE, SHIB, Cardano ve Bu 6 Altcoin’den Dev Haberler Geldi!

En son haberlere bakıldığında, Shiba Inu (SHIB), Cardano (ADA) gibi popüler altcoin’lere yönelik  çeşitli gelişmeler yaşandığı görülebiliyor. coinmuhendisi.com olarak, kripto para projelerinden gelen önemli haberleri derledik. İşte detaylar…

İşte SHIB ve diğer altcoin’lerde yaşanan gelişmeler!

  • Brezilya Merkez Bankası, merkez bankası dijital para birimi (CBDC) geliştirmek adına önemli bir adım attı ve dokuz ortak seçti. Bu ortakların arasında Aave (AAVE) de yer alıyor. Mevcut durumda Merkez Bankası, dijital real’in kullanım durumlarını değerlendirme aşamasında.
  • Merkezi olmayan borsa aggregator’ı (toplayıcısı) 1inch Network (1INCH), 1inch merkezi olmayan uygulaması (DApp) içinde eşler arası veya P2P sipariş işlevselliğini tanıttı. Bu özellik, 1inch’in bir alıcı ile siparişle eşleştiği tezgah üstü veya OTC ödemelerinin aksine, kullanıcıların ticaretin diğer tarafını dolduracak kişiyi veya cüzdanı belirlemelerine olanak tanır.
  • Lugano şehri, Perşembe günkü ortak duyuruya göre, piyasa değeri ile dünyanın en büyük stablecoin’i olan USDT’ye güç veren Blockchain tabanlı platform Tether Operations Limited, Lugano yönetimi ile bir ortaklık imzaladı. Bu işbirliğinin parçası olarak vergi ödemeleri için kripto para birimlerini benimsiyor.

SHIB, moda markası ile büyük ortaklık kurdu

  • Popüler meme coin Shiba Inu (SHIB), İtalya’nın moda haftasının son gününde ve Paris Moda Haftası’nın ilk günü olan 28 Şubat 2022’de İtalyan marka John Richmond ile ortaklığını duyurdu. John Richmond geçtiğimiz günlerde İlkbahar Yaz Koleksiyonu 2022’yi yayınladı ve İtalya’da Shiba Inu tokenının kısa sürede büyük bir görünürlük kazanmasına yardımcı olacak moda gösterileri düzenleyecek.
  • Dogecoin (DOGE), iOS cihazları için yeni bir mobil cüzdanın piyasaya sürüldüğünü duyurdu. MyDoge Wallet olarak adlandırılan Dogecoin mobil cüzdanı, DOGE kripto para biriminin güvenli depolanması ve ticareti için tasarlanmış non custodial bir sosyal cüzdandır.
  • Pegaxy, strateji tabanlı bir oyun deneyiminin geliştirildiğini duyurdu ve oyuncu topluluğuna platforma hangi özelliklerin entegre edilmesi gerektiğini sordu. Oyna-kazan yarış oyununun yeni atılımı, uzmanlara göre Pegaxy’ye bir tekrar değeri katacak ve oyuncuların “rastgele” oynarken stratejiler formüle etmelerini garanti edecek.

Ripple, Ukrayna’ya 1 milyon dolar bağışlıyor

  • Bir Twitter gönderisinde Ripple, Ukrayna’ya 1 milyon dolarlık desteğinden bahsetti. Bu bağış Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Kurulu (UNHCR) ve World Central Kitchen (WCK) arasında paylaşılacak. Ripple ekibi, Ukrayna’daki insanların komşu ülkelere göç etmesine yardımcı olan her iki kuruluşun çabalarını güçlendirmeyi amaçlıyor.
  • NBA efsanesi Michael Jordan, profesyonel sporcuları hayranlarıyla buluşturmayı amaçlayan Solana tabanlı bir platform olan HEIR’in Aralık ayında duyurulması da dahil olmak üzere Web3’te hamleler yapıyor. Bugün HEIR, “kurucu” kullanıcıları gelecek platforma getirmek için ilk NFT koleksiyonunu başlattı.

Cardano’nun Deadalus cüzdanında güncelleme gerçekleşti

  • NFT altyapı girişimi Rarify, Pantera Capital’den 100 milyon dolarlık bir değerlemeyle A Serisi finansmanda 10 milyon dolar topladı. Şirket kripto alanındaki en büyük risk sermayesi şirketlerinden biri olduğu için Pantera Capital’in desteği önemli görünüyor.
  • Proof-of-Stake Blockchain platformu Cardano (ADA) kısa süre önce ana ağda Daedalus cüzdanının yeni bir yükseltmesini birkaç kullanıcı arayüzü (UI) iyileştirmesiyle başlattı. Cardano, bu güncellemeyi 3 Mart Perşembe günü IOHK YouTube kanalında duyurdu ve sürüm notlarını web sitesinde yayınladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir