Kriptolar:
30516
Bitcoin:
$57.628
% 4.30
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.36
Piyasa Değeri:
$2.14 T
% 2.91
Korku & Açgözlülük:
44 / 100
Bitcoin:
$ 57.628
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.14 T

Aave DAO, Arbitrum’da GHO Stablecoin’i Başlatıyor.

Aave’nin merkezi olmayan otonom organizasyonu (DAO), Arbitrum blok zincirinde GHO stablecoin’ini piyasaya sürüyor. Arbitrum’un eklenmesinin, stablecoin’in daha geniş bir kitle tarafından benimsenmesini sağlayacağı bekleniyor.

Aave’nin merkezi olmayan otonom organizasyonu, zincirler arası genişleme stratejisinin bir parçası olarak Arbitrum blok zincirinde GHO stablecoin’ini piyasaya sürüyor. Açıklamada, “Aave Protokolü’ne özgü çok teminatlı stablecoin, endüstri standardı olan Chainlink Çapraz Zincir İşbirliği Protokolü’nü (CCIP) kullanacak ve ilk ağ olarak Arbitrum ile başlayıp zamanla diğer ağlara genişleyerek kademeli olarak kullanıma sunulacak” denildi.

GHO stablecoin, token’ın tedarikini yöneten Aave DAO’ya göre tamamen destekleniyor ve şeffaf. Aave Protokolü içindeki mevcut varlıklar da GHO’yu desteklemek için kullanılabilir. Yaklaşık bir yıl önce Aave, Ethereum ana ağında stablecoin’i etkinleştirdi. Bu hareket, GHO stablecoin’inin ilk olarak Şubat 2023’te Goerli test ağında yayınlanmasının ardından gerçekleşti.

Binance Üç Yeni Spot Listelemesini Duyurdu

Aave’nin Arbitrum ve sonraki ağlara genişlemesi, işlem maliyetlerini düşürürken erişimi ve benimsenmeyi artırmaya odaklanıyor. Aave Labs kurucusu ve CEO’su Stani Kulechov, “Diğer ağlarla entegrasyon, ücretleri düşürecek, daha hızlı işlemler sunacak ve likiditeyi artıracak. GHO’yu kullanıcılar için daha cazip hale getirecek ve GHO dijital ödemeleri de dahil olmak üzere çeşitli yeni kullanım durumlarının önünü açacak” dedi.

Bu yenilikçi adımla Aave, blockchain dünyasında daha geniş bir etki yaratmayı ve kullanıcı deneyimini üst seviyelere taşımayı hedefliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir