Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$61.639
% 1.44
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.639
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

18 Yaşından Küçük Yaşta Olanlar Kripto Piyasasında Neler Yapabilir ?

Geleceğimizin teminatı kardeşlerimiz bu makalemizi özellikle sizin için hazırlamış bulunmaktayız.
Bugün sizlere kriptoda nasıl kendinize harçlıklar çıkartabilirsiniz ? Nasıl paralar kazanabilirsiniz ? Sorularınızı yanıtlayıp detaylardan bahsedecez.

Bildiğiniz gibi teknoloji çağında yaşıyoruz ve hemen hemen her birimizin evinde eğitim amaçlıda olsa bir bilgisayar yahut bir tablet yada en azından akıllı bir cep telefonunuz var.Kripto piyasasına girmek yahut bu sektörde bilgi sahibi olup ilerlemek için bizlerin çok büyük bir teknolojiye ihtiyacı yok.İhtiyacımız olan 3 şey istemek,inanmak ve çalışmak.

İstedik,inandık ve çalışıyoruz diyorsanız burada bizler devreye giriyoruz ve her anlamda sizler bir şeyler öğrenin, para kazanmayı ve yönetmeyi öğrenin diye çabalıyoruz.
İsterseniz sizler için yapabileceğiniz bazı kazanç ihtimallerinden bahsedelim :

Sizler İlk olarak Coinmarketcap airdroplarını kesinlikle kaçırmayın sebebi ise neredeyse geneline yatırımsız katılabilmeniz. Bu airdroplara katılım detayları için Coin Muhendisi youtube kanalmızdaki videoyu izleyebilirsiniz.Ücretsiz şekilde airdroplara nasıl katılacağınızı sizlere geçmişte anlatmıştık.

Airdrop Türkiye - Güncel Airdroplar, Airdrop Nedir?

Arkadaşlar bildiğiniz üzere  Airdrop Mühendisi adında bir telegram kanalımız mevcut,burada sizler için ücretsiz airdroplar kazanç ihtimali olabilecek etkinlikler paylaşmaktayız.Kolaylıkla 3-5 sosyal medya görevi ile airdroplara katılım sağlayabiliyorsunuz ve en güzel yanıda ücretsiz katılım sağlanabilmeleri.Etkinlik kriterleri arasında sizden şayet Metamask gerekliliği isteniyorsa ve sizler Metamask cüzdanı kurmayı bilmiyorsanız Coin Muhendisi youtube kanalındaki videomuzu izleyebilirsiniz.

Bu arada Airdrop Mühendisi telegram kanalımızın birde Youtube kanalımız bulunuyor.Burada da sizler için ücretsiz testnetler, airdroplar ve güzel fırsatları paylaşıyoruz, kesinlikle takip etmeyi unutmayın.

Bitcoin&airdrop sitemiz sayesinde güvenilir aidropları güncel olarak takip edebilir ayrıca sitedeki eğitim makalelerinden faydalanarak.kripto piyasasında donanım kazanabilirsiniz.

Sizler için projelerle düzenledğimiz AMA Etkinliklerinde ise : Twitter ve Telegram aracılığı ile bilgi edindiğiniz projeler hakkında sorular yönelterek, yine yatırımısız çok güzel kazançlar elde edebilirsiniz

Airdrop Nedir? Hangi Coin Airdrop Verir? - Hardware Plus - HWP

 

Kazanç fırsatlarını değerlendirdikten sonra, Coin Muhendisi youtube kanalımızdaki eğitim serisi Videolarımızı izleyip kripto hakkında A dan Z ye herşeyi öğrenebilir kripto sektöründe her konuda bilgi sahibi olabilirsiniz.Bunun yanında ailenize kripto piyasasından bahsedip küçük küçük miktarlarla uzun vadeli bir şekilde kripto ekosistemine yatırımlar yapabilirsiniz( YTD ).Ancak unutmayın ,ailenizin izni olmadan kripto piyasasındaki varlığınız büyük riskler içerebilir bu yüzden mutlaka ailenizin bilgisi olsun, bırakın kontrol ailenizde olsun.

Kendimizden örnek verecek olursak bizler kripto piyasasına girdiğimde yaşımız çok küçüktü ve küçük miktarda ki harçlıklarımızı, ileriyi düşünerek kenara koyabilmeye gayret gösterdik. 18 yaşımıza geldiğimizde küçük birikimlerimizle kripto ekosistemine girdik. Hayatta birikim yapmayı ve paranızı kontrol etmeyi öğrenmek sizleri yaşıtlarınızdan ileriye taşıyacaktır bunu asla unutmayın.

Sosyal Medya: Merkezsizleşme Her Yerde › Bitcoinhaber.net

Bu anlattıklarımızın yanı sıra kripto Dünyasın’da oldukça fazla iş imkanı var, kendinizi tanıtacak güzel bir metin hazırlayıp projelere, kripto topluluklarına,Platform yetkililerine ve daha nicesine ulaşarak telegram adminlik, discord çalışanı, makale yazma, içerik bulma tarzı yerlerde harçlığınızı çıkaracak işlerle meşgul olabilirsiniz.Şunu hiçbir zaman unutmayın sizler bizim geleceğimizsiniz çalışıp bir şeyler başarmak için hiç bir zaman geç değil bu yazdıklarımızı sabır edip uygularsanız çok iyi yerlere geleceksiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir