Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$60.112
% 4.55
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 60.112
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Dubai Londra Merkezli Blockchain.com’a Geçici Faaliyet İzni Verdi

Yapılan son duyuruda Londra merkezli şirketin Dubai’de geçici faaliyet izni aldığı açıklandı.

Londra merkezli Blockchain.com, Dubai’de geçici onay aldığını ve bölgenin blockchain merkezi olmak için çalışmalar yürüteceğini söyledi.

Blockchain.com Büyümeye Devam Ediyor

Blockchain.com son yaptığı açıklamada kripto dostu uygulamalarıyla bilinen Dubai’de hizmet vermek için geçici onayın alındığını ve bölgenin blockchain için bir merkez haline gelmesiyle Körfez bölgesinde genişleyen bir dizi dijital varlık şirketinin en sonuncusu olduğu da belirtildi.

Kullanıcılara kripto para platformu olması dışında cüzdan hizmeti de veren Blockchain.com son açıklamasında, Dubai’nin kripto düzenleyicisi Virtual Assets Regulatory Authority (VARA) ile bir anlaşma imzaladığını ve bölgede bir ofis açıp işe başlayacağını duyurdu.

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Körfez bölgesinde ekonomik rekabet kızışırken, yeni iş modellerini ülkesine getirmek için varlık düzenlemesini geliştirmeye devam ediyor. Birleşik Arap Emirlikleri’nin yedi emirliğinden birisi olan ve bölgenin de iş merkezi konumunda bulunan Dubai, Mart 2022’de sanal varlıklarla ilişkin ilk yasasını kabul etmişti. Bu bağlamda kripto piyasası için bir düzenleyici olarak VARA’yı kurdu. VARA’nın kurulmasının ardından Dubai’de kripto para borsaları Binance ve FTX’e sanal varlık lisansları da verildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir