Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$61.384
% 2.29
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.384
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Bugün Gözler Bu 7 Altcoin’de: İşte Bilmeniz Gerekenler!

Kripto para alanı, hafta sonu da gelişmeye devam ediyor. Genel fiyat hareketi pek iç açıcı olmasa da, bugün bazı altcoin projelerinde çeşitli gelişmeler yaşandı veya yaşanacak. Coinmühendisi.com olarak bunların bir listesini paylaşıyoruz…

İşte bugün bu altcoin projelerinde yaşanacaklar!

Altcoin’ler hafta boyunca yeni yerel zirveler çizdikten sonra son birkaç gün içinde zarar gördü. Ethereum kısaca 3.000 doları aştı, ancak piyasa genelindeki geri çekilme, ETH’yi 350 dolardan fazla düşürdü. Şu an itibariyle, ETH 2.650 dolarda mücadele ediyor. BNB 380 dolar seviyesinde bulunuyor. Solana, Cardano, Avalanche, Polkadot, Dogecoin ve Shiba Inu da kırmızı renkte. Kripto para piyasa değeri bir günde 90 milyar dolar ve üç günde 200 milyar dolar azalarak 1.750 trilyon dolara düştü. Ancak fiyattan bağımsız olarak, altcoin’lerde bugün, yeni gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar…

  • MemeNFT (MNFT), DefiApeCalls ile bir soru cevap etkinliği gerçekleştiriyor.
  • SparkPoint (SRK), kurulan yeni ortaklıkların duyurusunu yapacağını söylüyor.
  • Flux (FLUX), topluluk buluşması gerçekleştiriyor.
  • Gate.io, Everdome’u (DOME) Türkiye saati ile 14.00’te listeledi.
  • BKEX, Lyra Finance’i (LYRA) Tether (USDT) çifti ile listeliyor.
  • BKEX, Echidna’yı (ECD) USDT çifti ile listeliyor.

Piyasadaki son durum

Rusya ve Ukrayna arasında devam eden savaş, başlangıcında tüm finansal piyasalara zarar verdi, ancak Bitcoin, Batı’nın doğrudan karışmayı reddetmesi üzerine tüm kayıpları hemen kurtarmayı başardı. Tırmanmaya devam etti, 40.000 doları geri aldı ve hatta 2 Mart’ta 45.000 doların biraz üzerine çıkarak üç haftanın en yüksek seviyesine yükseldi. Ancak bu, ayıların adım attığı ve varlığın yükselmesine izin vermediği yer oldu.

Birincil kripto para, bireysel ve hatta balina yatırımcılarının son zamanlarda önemli miktarlar biriktirdiğini ortaya koyan on chain verilere rağmen yavaş yavaş değer kaybetmeye başladı. Son 24 saat içinde, Bitcoin 42.000 dolardan 39.000 doların biraz altına düştü ve hala bu çizgiye yakın duruyor. Bu, kripto para biriminin üç gün önceki yerel zirvesinden bu yana 6.000 dolardan fazla değer kaybettiği anlamına geliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir