Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.885
% 4.05
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.885
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Status (SNT) Nedir?

Status (SNT) nedir? Status (SNT), güvenli bir mesaj uygulaması olan Status’da kullanılan bir kripto para birimidir. SNT Token, son teknoloji ile donatılmıştır. 3.kişilerin takip etmediği ve okunmayan mesajları yaratmak için kullanılmaktadır. Ayrıca bu token merkezi olmayan Web3 tabanına erişim ve Status ağı üzerinde güvenli bir depolama alanı oluşturmak için ortaya çıkmıştır. Status, (SNT) Token, platformdaki tüm kullanıcılarına yüksek güvenlik ve oyunlara katılım imkanı sunan bir blockchain ağıdır. Coinmühendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Status (SNT) nedir?

Projenin amacı, kullanıcılarına üç hizmeti bir arada sunmaktır. Bunlar; kripto para, cüzdan ve tarayıcıdır. SNT Token sahiplenen yatırımcılara Status cüzdanının yanı sıra kendi ağı üzerinden güvenli bir mesajlaşma ortamı da sağlanmaktadır. Kullanıcılar, Web3 tabanı üzerinden sosyal medya, borsa ve oyunlara kolayca erişim sağlayabilmektedir. SNT Token, yatırımcılarına tüm işlemlerini tek bir noktada yapmayı hedeflemiştir.

Ayrıca, yatırımcıların diğer yatırımcılar ile ağ üzerinden güvenli bir şekilde iletişim kurmasını da sağlamaktadır. Status ağı Jarrod Hope ve Carl Bennets ortaklığında kuruldu ve ilk kez 2017 yılında piyasada listelendi. İkisi de daha önce bir yazılım dağıtım şirketi çalıştırıyordu.

Avantajları ve dezavantajları

Avantajları;

  • SNT Token yatırımcıları, cüzdan kullanma, güvenli mesajlaşma uygulaması, Web3 tabanından sosyal medya, borsa ve oyunlara erişme imkanına sahiplerdir. Böylece, tek bir yerden dört farklı mecraya direk erişim sağlayabilir.
  • Yatırımcılar, Status ağı güvenli mesajlaşma uygulaması üzerinden iletişim kurabilirler. Şifresini bilmeyen kullanıcılar mesajları görebilmesi mümkün değildir. Mesajlara sadece şifreyi bilen ve mesaj sahibinin seçtiği kullanıcılar görebilmektedir.
  • Yatırımcılar, cüzdanlar arası sınır ötesi transfer ve takas işlemlerini bir kaç dakika içinde hızlıca gerçekleştirebilirler.

Dezavantajları;

  • SNT Token, yatırımcılarına diğer kripto paralarının aksine ödül veya geri ödeme gibi imkanlar tanımamıştır.

Status Token’a nasıl sahip olabilirim?

SNT Token, Binance, Huobi Global, CoinTiger ve OKX gibi popüler borsalar üzerinden kolayca sahip olunabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir