Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.280
% 4.16
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.280
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

8’den Fazla Bilen Analist: Bitcoin’in Sıradaki Seviyesi Bunlar!

Bitcoin (BTC) ayı piyasasının 2018’deki düşüşlerini doğru bir şekilde tahmin eden, geniş çapta izlenen bir kripto analisti olan Smart Contracter önemli açıklamalarda bulundu. Analist, güçlü bir BTC sıçramasının görünürde olduğunu düşünüyor.

Bitcoin (BTC) tahminlerinde yanılmayan analistten yeni tahmin

Deneyimli kripto analisti Smart Contracter, Twitter takipçilerine lider kripto para birimi Bitcoin’in daha düşük zaman diliminde beş dalgalı bir düşüş trendinin ortasında olduğunu söylüyor. Popüler kripto strateji uzmanı, BTC’nin bu hafta 45 bin dolar civarında bir hedefle bir ralliyi ateşlediğini görüyor. Usta analist bu konuda şu ifadeleri kullanıyor:

BTC şu anda 4 saatte beş dalgalı bir düşüş sürecinde. Bu nedenle önümüzdeki günlerde 45.000 dolara kadar güzel bir rahatlama sıçraması bekleniyor.

Smart Contracter, daha önce yaptığı Bitcoin tahminlerinin tutmasıyla tanınıyor. Kripto stratejisti BTC konusunda iyimser olduğunu belirtiyor. Bununla birlikte, analist Bitcoin’deki rallinin kısa ömürlü olacağı konusunda uyarıyor. Smart Contracter bu konuda şunları belirtiyor:

Bitcoin’de daha da aşağı yönlü, 37.000 – 38.000 dolarda yeni kilit destek görünüyor.

Bitcoin’de 44 binde sıçrama geliyor

Popüler kripto analisti Smart Contracter analizi sırasında, dalgalar halinde tezahür etme eğiliminde olan piyasa katılımcılarının psikolojisini takip ediyor. Analist Bitcoin tahminlerini yaparken, gelecekteki fiyat hareketini tahmin eden bir teknik analiz yaklaşımı olan Elliott Wave teorisine dayandırıyor.

Lider kripto para birimi Bitcoin yazım sırasında son bir haftada yüzde 4,46 oranında artışla 41.430 dolardan işlem görüyor. Smart Contracter ayrıca, piyasa hissiyatı yükselişe geçtiğinde Bitcoin’in düzeltici hareketine başlayacağını tahmin ediyor. Coinmuhendisi.com olarak Bitcoin ve genel olarak kripto para piyasasına ilişkin analizlerini yakından takip ettiğimiz Smart Contracter bu konuda ise şunları ortaya koyuyor:

Dump’landık. Şimdi, herkesi tekrar yaklaşık 44 bin dolar civarında turbo yükselişe geçiren hızlı sıçrama geliyor… Günlük BTC, yüzde 15’lik bir sıçrama için şimdi gerçekten güzel görünüyor, daha fitil bile olmadan uzun pozisyonlarımızı aldı. Bence çok uzun tutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir