Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.792
% 1.21
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.792
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

7 Analist: Bitcoin’in Sıradaki Adımı Bu Seviyelere!

Bitcoin fiyatı kritik direnç kümelerinin üzerinde işlem görüyor. Ancak piyasa yapısı ve teknik analizler, uzmanları ikiye ayırıyor. 7 kripto para analisti Bitcoin için hangi seviyeleri tahmin etti göz atalım.

Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin ralliye devam edecek mi?

OANDA’nın kıdemli piyasa analisti Edward Moya, ekonomik yavaşlamanın beklenenden daha hızlı olduğunu vurguluyor. Uzmana göre Fed’in enflasyonla mücadele konusundaki agresif çabaları makro ortamı daha karmaşık hale getiriyor. Yakın tarihli analizlerinde Mayo, bunun kripto para piyasası üzerindeki etkilerini yorumladı:

ABD ekonomisi için art arda ikinci bir daralmanın ardından yeniden yükselen risk iştahı, Fed’in Eylül ayındaki bir sonraki politika toplantısında daha yumuşak bir tempoda sıkılaştırmaya çalışabileceği ihtimalini artırıyor.

Teknik analistler, Bitcoin için neler söylüyor?

Popüler Twitter analistlerinden Michaël van de Poppe’de tahminlerini güncelleyen analistlerden biriydi. 619 bin takipçili analist, özellikle “tüm piyasanın yoğun bir şekilde hareket etmeye devam etmeye hazır göründüğünü” söylüyor. Diğer yandan, birçok altcoin ve Bitcoin’in 50 günlük hareketli ortalamalarının üzerinde kırıldığını, Bitcoin’in ise ise 200 haftalık hareketli ortalamanın üzerinde olduğunu söyledi. Poppe, 50 MA’yı kıran altcoin’lere yükseliş bekliyor:

Bu altcoin’lerde %100-200 arasında bir devam yükseliş göreceğimizi düşünüyorum.

Justin Bennett, bu hafta yüksek volatilite nedeniyle TOTAL grafiğine göz attı. Kripto analisti, 1,15 trilyon dolarlık hedefe doğru yolun açık olduğunu söyledi. Bennett, aşağıdaki tweet’te mevcut seviyelerin dip olarak onaylandığını söylüyor.

Bitcoin on-chain analizleri

On-chain analiz firması Glassnode, Bitcoin’in madencilik nabzının “sürekli bir yükseliş trendi yaşadığını” söyledi. Şirket, blokların hedeflenen 10 dakikadan daha yavaş geldiğini tweetledi. Sonuç olarak “hash oranı çevrimdışı hale geldiğinden ve aşağı doğru ayarlamaların zorlaşmasından dolayı madencilik endüstrisinde devam eden stres” olduğu anlamına geliyor.

Grafik uzmanı Ali Martinez, Ethereum 1.800 dolar hedefine yöneldi. Lider altcoin’in dört saatlik grafikte 1.680 dolar hedefinin üzerinde kapandığını belirtti.

Tone Vays, Bitcoin’in yeniden yükselişe geçmesi için mucizeye ihtiyacı olduğunu söyledi

Tecrübeli analist Tone Vays ise Bitcoin’de kısa vadede düşüş bekliyor. Salı günü yeni bir videoda analist, BTC’nin geçen hafta 200 haftalık MA tarafından “reddedildiğini” belirtti. Bu esnada Bitcoin 21.000 dolar civarında işlem görüyor. Vays ayrıca, Bitcoin 20.600 dolar civarında çizgiyi tutmazsa, Haziran ortasındaki fiyat düşüşünü tekrarlayıp 14.000 dolara kadar düşeceğini tahmin ediyor:

Bu orta çizgiyi tutamazsak, bu konsolidasyon felaketinin tamamını büyük bir çöküşle tekrarlama olasılığımız çok yüksek… eğer bu alt aralığa geri dönersek.

Başka bir yerlerde, CryptoHamster lakaplı Twitter analisti, Bitcoin için 26.000 doları öngörüyor.

Coinmuhendisi.com‘dan takip ettiğiniz üzere, Bitcoin 29 Temmuz’da 24,294.79 dolara temas etti. Bu bölge 13 Haziran’dan bu yana en yüksek seviyedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir