Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.695
% 0.88
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.695
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

4 Şirket Shiba Inu’yu Sepete Ekliyor: Milyonlar SHIB’e Geliyor!

Kripto ödeme hizmeti sağlayıcısı BitPay, dört yeni şirket ile anlaşıyor ve Shiba Inu (SHIB) ödeme yöntemi olarak dünyanın dört bir yanından milyonlarca kullanıcıya genişliyor.

Shiba Inu, BitPay’in yeni ortaklıklarıyla küreselleşiyor

Kripto ödeme işlemcisi BitPay iki yeni borsa ve iki yeni cüzdan ile anlaştığını duyurdu. Popüler kripto firmaları Bitso, Bitstamp, Edge ve Guarda doğrudan ödeme protokolünü benimsiyor. Sırasıyla Meksika ve Lüksemburg’da kurulmuş iki lider kripto para borsası olan Bitso ve Bitstamp’ın her birinin dünya çapında dört milyondan fazla müşterisi var. Yeni ortaklara ek olarak, BitPay, dünyanın en büyük kendi kendine saklama cüzdanı olan Blockchain Wallet tarafından zaten kullanılıyor. BitPay’in Ödeme Protokolü, Verifone’un 35 milyon cihaza sahip 600.000 satıcısında mağaza içi ve online satın almalar için otomatik olarak etkinleştirilir.

İşletmeler artık BitPay aracılığıyla kripto para ödemelerini kabul ediyor ve 200 milyondan fazla kripto kullanıcısından ödeme alabilir. Bitpay, ilk çıkışından bu yana, tüm dünyada on binlerce işletme için 5 milyar doların üzerinde ödeme gerçekleştirdi. 2021’in sonlarında resmi olarak Shiba Inu parasını desteklemeye başladı.

coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere SlingTV, American Cancer Society, Newegg, Menufy, Carolina Hurricanes ve Twitch, şu anda BitPay üzerinden SHIB kabul eden büyük şirketler arasında.

BitPay hangi kripto para birimlerini destekliyor

Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), DogeCoin (DOGE), Litecoin (LTC), Wrapped Bitcoin (WBTC) ve stablecoin’ler (BUSD, DAI, GUSD, USDC) gibi diğer kripto para birimleri Bitpay aracılığıyla da desteklenir. Geçtiğimiz haftalarda, Baltimore’un tek özel Porsche merkezi olan Porsche Towson, Shiba Inu dahil diğer altcoin’leri kabul etmek için kripto para ödeme işlemcisi BitPay ile ortaklık kurdu. Shiba Inu, Nisan ayının başlarında Robinhood borsasında uzun zamandır beklenen listelemenin ardından büyük ilgi gördü.

Yazım sırasında SHIB, son 24 saate %4,12, haftalık %5,53’lük düşüşle 0.00002422 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir