Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.823
% 1.85
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.823
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

3 Analistten “BTC, ETH, Ripple, ADA ve BNB” İçin Mart Tahminleri!

Bitcoin (BTC), son yükseliş ivmesini 44 bin doların üzerine taşımaya devam ederken, altcoin piyasası lider kriptoya çift haneli kazançlarla eşlik ediyor. Bu yazıda, 3 uzman kripto analistinin BTC, ETH, Ripple, ADA ve BNB için Mart ayı fiyat tahminlere göz atalım. Coinmühendisi.com olarak ayrıntıları aktarıyoruz…

Nicholas Merten, Ripple ve BNB’nin son durumuna göz atıyor

Binance’in yerel kripto para birimi BNB ile başlayan Nicholas Merten, BNB’nin kripto piyasasında bir dev olduğunu ve yakında fiyatına yansıyabilecek hızla genişleyen bir kullanıcı tabanına dikkat çekti. Analiste göre BNB’nin kritik direnci 496 dolar. BNB şu anda 400 dolar civarında işlem görüyor.

Ripple (XRP) analizleri

Ripple’a (XRP) gelince, Merten, dünya çapındaki olayların altcoin’in lehine nasıl çalışabileceğine dikkat çekiyor:

XRP, tartışmalı olsa da, şu anda devam eden mevcut jeopolitik meselelerle burada vurgulamak istiyorum, XRP’nin teknolojisi tüm sansürle piyasada bir yere sahip olabilir. Şu anda çözülmekte olan Rusya/Ukrayna kriziyle ilgili olarak SWIFT ödeme ağının etrafında dönüyor…

Analist ADA’da kritik bir seviyesinin aşıldığını söylüyor

Merten’in radarındaki son altcoin, Ethereum rakibi Cardano (ADA). Analist, ADA fiyatının 0,78 dolar üzerinde kapanması durumunda gelecek seviyeleri heyecanla beklediğini söyledi. Mart ayı hakkında Merten’in beklentileri:

Fiyat düştüğünde ve 0,78 doları yeniden test ettiğinde ne olacağını merakla bekliyorum… Bu seviye kırılırsa, bu Cardano için gerçekten endişe verici bir taraf olabilir.

Bitcoin (BTC)

İkinci analist Justin Bennett, Bitcoin’in alçalan bir kanaldan çıktığını ve muhtemelen toparlanmaya hazır olduğunu düşünüyor. Yakın tarihli Twitter analizlerinde, BTC’nin ayın sonunda, önceki birkaç günün en yüksek seviyelerini alarak bir yükseliş onay modeli yayınladığını söyledi. Teknik görünüm:

Bennett ayrıca, Bitcoin’in 34.000 dolardan tersine döndüğünde yedi ay içinde en yüksek hacim seviyesine tanık olduğunu ve trendde güçlü bir değişiklik olduğunu söylüyor:

En son BTC 34 bin dolar düşük, BTC/USDT Binance’de Temmuz 2021’in sonundan bu yana en yüksek hacimli yeşil gündü.

Bennett, 39.600 dolar seviyesinin üzerinde bir günlük kapanışın BTC’nin bir sonraki trendi ateşlemesi için anahtar olduğunu ekliyor:

BTC henüz 39.600 doların üzerinde kapanmadı. Daha yükseğe çıkmanın anahtarı bu.

Son olarak analist, Mart ayının piyasa değerine göre en iyi kripto için yükseliş ayı olacağını tahmin ediyor:

Burada iki dip noktamız var (34.700 dolar). Bu, piyasa için potansiyel bir çift diptir. Bunun onayı sadece 39.600 doların üzerinde değil, bu birinci adım. İkinci adım, 46.000 doların üzerinde bir kapanış.

Bolinger Bantlarının mucidinden Ethereum yorumu

Deneyimli trader ve teknik analist John Bollinger, yakın tarihli bir tweet’te Bitcoin ve Ethereum’un haftalık sohbetlerinde “güzel” bir şekilde gelişmeye devam ettiğini iddia etti.

Bloomberg analistleri ise, Bitcoin’in S&P 500 ile korelasyonunun son zamanlarda 0,7’den 0,55’e düştüğünü ve çeşitlendirme faydalarını gösterdiğini bildiriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir