Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.605
% 2.00
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.605
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

25’ten Fazla Sinyali Çıktı! Yenisi: Bu Altcoin’e Bakın

Popüler altcoin Fantom (FTM) %45 düzeltmeden sonra satın al sinyalleri veriyor. Fantom (FTM)’un düşüş trendi, potansiyel olarak bir yükseliş dürtüsüne yol açan seviyeye ulaşıyor olabilir. Coinmühendisi.com olarak daha önce bu makalede bildirdiğimiz üzere söz konusu indikatörün son yıllarda 25’in üzerinde kripto para ve Bitcoin sinyali doğru çıktı.

Bu altcoin için satın al sinyali

Fantom (FTM), son iki hafta içinde %45’ten fazla düştü. Teknikler yükselişe geçerken fiyatlar kritik bir destek seviyesine ulaştı. Yükseliş tezini doğrulamak için satın alma siparişleri alınmalı görüşünde olanlar var. Satın alma sinyalleri görünmeye başlarken, Fantom (FTM) aşırı satım bölgesinde işlem görüyor gibi görünüyor. Ancak, FTM’nin iyimser görünümü doğrulamak için önemli bir destek seviyesinin üzerinde kalması gerekiyor.

Fantom ribaund için hazır görünüyor gibi. Fantom, önemli bir düşüş trendinden sonra potansiyel bir toparlanmaya işaret ediyor. Katman 1 ağının FTM tokeni, son iki hafta içinde piyasa değerinde %45’ten fazla değer kaybetti. 2 Mart’ta en yüksek 2,08 dolardan işlem görüyorken 11 Mart’ta 1,14 dolara düştü. Oluşan önemli kayıplara rağmen, bir teknik gösterge Fantom’un tersine dönmek üzere olabileceğini gösteriyor.

Hayati bir destek seviyesinde

Tom DeMark (TD) Sıralı göstergesi şu anda FTM‘nin günlük ve üç günlük grafiğinde satın alma sinyalleri sunuyor. Boğa oluşumları kırmızı dokuzlu mum çubukları şeklinde gelişti ve bu, bir ila dört mum çubuğu yükselişinin veya yeni bir yukarı doğru geri sayımın başlangıcının göstergesidir. İyimser görünümlerin doğrulanabilmesi için yükseliş momentumunun çok yakında mevcut fiyat seviyeleri civarında toparlanması gerekiyor.

Fantom şu anda Aralık 2021’in başından bu yana iki kez test edilen hayati bir destek seviyesinde işlem görüyor. FTM son düşüşü 1,14 dolarda tutmaya devam ettiği sürece, toparlanma şansı olacak. Mevcut fiyat seviyesindeki satın alma emirlerindeki ani artış, FTM’ye 1,44 ABD dolarına, hatta 1,73 ABD dolarına doğru itme gücü verebilir. 1,14 dolar destek seviyesinin üzerinde tutunamamak Fantom için sorun yaratabilir. Böyle kritik bir destek alanının kırılması, yatırımcılar arasında paniğe neden olabilir ve daha fazla kayıptan kaçınmak için varlıklarını satmaya teşvik edebilir. Bu gibi benzersiz koşullar altında, FTM, fiyatının üç günlük grafikte 0,80 dolardan 200 günlük hareketli ortalamaya doğru yaklaşık %30 oranında düştüğünü görebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir