Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$59.380
% 4.17
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 59.380
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

25’ten Fazla Sinyali Çıktı! “Milyarder Destekli O Altcoin Çakılabilir”

Polygon (MATIC), teknik indikatörler yakın vadede kısa bir düzeltmeye işaret ettiğinden tehlike altında. Milyarder Mark Cuban tarafından desteklenen altcoin, The Tom DeMark (TD) Sequential indikatörüne düşüşe hazırlanıyor.

Polygon (MATIC), ralli esnasında 1 dolara toparlanma fırsatı buldu

Polygon, geçtiğimiz ay piyasa değerinde önemli ölçüde büyükten sonra geri çekilmeye hazırlanıyor. Yine de, fiyatını korumaya yardımcı olacak büyük bir destek alanı var. Ağın yerel kripto para birimi olan MATIC, geçen ay piyasa eşliğinde toparlanma fırsatı buldu. Yüzde 200’den fazla artarak 0.32 dolardan 0.98 dolara ulaştı. Daha sonra, 18 Temmuz’da kısa süreliğine bu seviyenin üzerine çıktı. Yükselişin önemi göz önüne alındığında, altcoin şu anda aşırı alım bölgesinde işlem görüyor.

İndikatör altcoin için satış sinyali veriyor

TD Sequential indikatörünün isabetli tahminlerine Coinmuhendisi.com’un bu makalesinden ulaşabilirsiniz. Tom DeMark (TD), MATIC’in günlük grafiğinde satış sinyali veriyor. MATIC grafiğinde, 1 ile 4 mum düşüş gösterecek 9 yeşil mum çubuğu şekillendi. Mevcut kırmızı iki mum çubuğu önceki kırmızı mum çubuğunun altında işlem görmeye başladığında satış sinyalleri güçlendi.

MATIC teknik analiz

Bununla birlikte, MATIC, Parabolik SAR, 100 günlük hareketli ortalama ve %78.6 Fibonacci düzeltme indikatörü ile 0.77 dolarda temsil edilen önemli bir destek kümesinin üzerinde işlem görüyor. Bu kritik ilgi bölgesinin altına yakın bir günlük mum çubuğu, aşağı yönlü baskıda bir artışa neden olmaktadır. Aynı zamanda, uzmanlara göre potansiyel olarak 0,58 dolardan 50 günlük hareketli ortalamaya doğru %22’lik bir düzeltmeye yol açıyor.

MATIC’in karamsar görünümü geçersiz kılmak için 18 Temmuz’un zirvesi 0,98 doları aşması gerekecek. Bu hayati direnç seviyesini aşmak, analistlere göre MATIC’e 200 günlük hareketli ortalamaya 1.20 dolarda ilerleme gücü veriyor.

On-chain veriler altcoin için neler söylüyor

Şu anda, MATIC, yaklaşık üç ay içinde en iyi durumunda. Bu esnada, 40,77 milyon dolardan fazla token kârla hareket ediyor. Polygon’un çabalarının daha fazla detayı ortaya çıktıkça, bu ivme yatırımcılar için faydalı olmaktadır.

Bu arada, Polygon ZK Ethereum ile uyumlu hale geliyor. ZKEVM, geliştiricilerin Polygon ZKEVM üzerinde geliştirmelerine olanak tanır. Böylece, Ethereum ile uyumlu herhangi bir akıllı sözleşme, Polygon ZKEVM’de de kullanılıyor. Polygon böylece, Ethereum’un yeteneklerinden çok daha düşük maliyet ve çok daha yüksek hızlara sahip olacak. Bu, Polygon’un ilk oyun planı olsa da, asıl soru bu gelişmenin etkisi etrafında yatıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir