Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.140
% 6.14
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.140
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

2 Gelişmeye Dikkat: SHIB’i Bu Seviyelere Işınlayabilir!

Geçtiğimiz yıl, erken dönem yatırımcısına devasa kazanlar sağlayan Shiba Inu (SHIB), 2022’nin başından bu yana 0,000035 dolar seviyesinin altında yatay bir fiyat aralığında sıkıştı kaldı. Bu, yatırımcılar için cesaret kırıcı görünse de, yeni bir fiyat hareketi için bir katalizör görevi de görebilir. Shiba Inu destekçileri, olası bir fiyat hedefi olarak 0,001 doları görmeye devam ediyor. Ancak, yatırımcıların, SHIB’in bir sonraki fiyat hareketini tetikleyebilecek iki gelişmeye dikkat etmesi gerekiyor. coinmuhendisi.com olarak, gelişmeleri aktarıyoruz.

1) Shib burn portalı ve yakım etkinlikleri

Shiba Inu geliştirme ekibi, SHIB destekçilerinin, token’ın dolaşımdaki arzını azaltarak değerini artırmasını sağlamak için uzun zamandır beklenen SHIB yakım portalını nihayet başlattı. Resmi Shiba Inu Twitter hesabında bildirildiği üzere, SHIB sahipleri tarafından, portalın başlangıcından 24 saat sonra neredeyse 8 milyar token yakıldı. Yakım etkinlikleri yoluyla arzın düşürülmesi, kripto para biriminin fiyatını artırarak yatırımcılara fayda sağlayabilir, ancak bu her zaman garanti edilmez.

Yatırımcıların Shiba Inu token’larını yakabilecekleri “SHIB Burn Portalı” geçtiğimiz pazar günü Shibaswap.com’da açıldı. Bu şekilde SHIB yatırımcıları, yeni başlatılan yakım portalının da yardımıyla artık SHIB token’larını yakarak pasif gelir elde edebilecekler. Portalın Pazar günü faaliyete geçmesinden bu yana 12 milyar SHIB token yakıldı. Yatırımcılar ayrıca, şuan yüzde 9’luk mevcut yıllık getiriler kazanıyorlar.

2-Shiba Inu balina istilaları devam ediyor

SHIB, bir süredir, genel kripto para piyasasına ayak uydurarak düşüş trendine devam ediyor. Devasa kripto para balinaları ise SHIB’in yeni alım fırsatları sunması için radarlarını kripto para birimine çevirmiş durumda. WhaleStats tarafından bildirildiği üzere, en büyük Ethereum balinalarından biri 1.178.967 dolar değerinde toplam 51.799.991.288 Shiba Inu token satın aldı. SHIB, balinalar için yeniden USD değeriyle en büyük token haline geldi.

Geçtiğimiz cumartesi günü, en büyük beşinci Ethereum balinası BlueWhale0073, 2.111.500 dolar değerinde toplam 86.679.001.529 SHIB satın almıştı. Aynı kripto para balinasının, daha önceleri de yüksek miktarlarda SHIB biriktirdiği biliniyor. Yakım etkinliklerinin ve balina hareketlerinin, SHIB fiyatını olumlu yönde etkilemesi bekleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir