Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$61.451
% 0.58
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 61.451
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

2 Analist: SHIB ve DOGE Haftaya Bu Seviyeleri Görebilir!

Kripto analisti Filip L, küresel piyasaların destekleyecek pek bir şeyi olmamasına rağmen, Shiba Inu’nun (SHIB), yükselmek için birçok teknik nedeni olduğunu söylüyor. Bir başka kripto analisti Akash Girimath, 0,128 dolar destek seviyesini yeniden test eden Dogecoin’in (DOGE), üçlü dip kurulumunu tamamlayabileceğini belirtiyor. Filip L ve Akash Girimath’ın analizlerini kendi anlatımlarıyla Coinmühendisi.com okuyucuları için derledik.

“Shiba Inu (SHIB) bir yükseliş patlaması için hazırlanıyor”

Shiba Inu (SHIB) fiyat hareketi şu anda 55 günlük ve 200 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA) tarafından destekleniyor ve 0,00002640 dolarda çok önemli bir tarihsel seviyenin hemen altında. Bu üç seviyede çok sayıda satın alma teklifi beklediğinden, ayılar kırılması imkansız olan devasa bir barajla karşı karşıya bulunuyor. Ukrayna’dan iyi haberler geldiğinde veya merkez bankalarının şahin tonlarından bir adım geri adım attığında, ayıların short pozisyonlarını kaybettiklerini görmelerini ve bu da 0,00004000 dolara kadar büyük bir patlama rallisini tetiklemesini bekleyin.

SHIB, çeşitli teknik destekleyici unsurlar sıraya girdiğinden, sağlam bir ralli için gereken tüm malzemelere sahip. SHIB’deki haftalık fiyat hareketi, her ikisi de birbirinden sadece birkaç sent uzaklıkta olan 55 günlük ve 200 günlük SMA ile desteklendi. Eğer bu işe yaramasaydı, 0,00002430 dolarlık tarihsel seviye, kesinlikle yeni bir aylık pivot olarak hile yapacaktı.

SHIB boğaları gökyüzüne uçacak şekilde ayarlandığında, dinamiti yakmak için katalizör olan sadece bir element eksik. Pazartesi günü Ukrayna ile ilgili bazı hafif olumlu haberlerle birlikte, SHIB aylık R1 direnç seviyesi ile 0,00003173 dolar civarında işlem görebilir. Çok olumlu bir haber, bir barış anlaşmasına varıldığı veya Rus birliklerinin tamamen geri çekildiği olabilir. Bu durumda SHIB, 0,00003535 dolardan işlem görebilir. Çünkü nihai hedef, tüm büyük vadeli işlemlerin açıldığı Pazartesi açılışı için 0,00004000 dolar olacak.

Hafta sonu boyunca haberler diğer taraftan gelirse Pazartesi günü daha olumsuz bir sonuç ortaya çıkabilir. Çapraz ateş, daha fazla havan ve bombardımanla ilgili manşetler, Shiba Inu’nun 0,00002640 dolar civarında işlem görmesine neden olur.

“Dogecoin fiyatı belirleyici bir an ile karşı karşıya”

Dogecoin fiyatı, hayati bir destek tabanına yaklaşırken trendin tersine döneceğine işaret ediyor. Bu bariyerin yeniden test edilmesi, DOGE için yükseliş trendini başlatan bir dip dönüş modelini tamamlayabilir. DOGE, 1 Aralık 2021’den bu yana azalan trend çizgisinin altında işlem görüyor. Ek olarak, DOGE bu engel ile 0,128 dolarlık bir destek seviyesi arasında sıkışıp kaldığı için toparlanmaya devam ediyor.

Ayrıca, 0,128 dolarlık başka bir yeniden test, üçlü dip olarak bilinen bir dip dönüş paterni yaratacaktır. Bu teknik oluşum, DOGE’nin düşüş trendinin sona erdiğini ve yeni bir yükseliş trendinin köşede olduğunu gösteriyor. Bu nedenle, yatırımcılar bu sonraki süreçten yararlanmak için kendilerini konumlandırabilirler.

Artışa gelince, DOGE muhtemelen haftalık direnç bariyerini 0,163 dolardan yeniden test edecek. Satın alma siparişleri yığılmaya devam ederse, meme coin’i 0.194 dolarlık engeli uzatabilir ve etiketleyebilir ve toplam kazancı %26’dan %51’e getirebilir. Böyle bir gelişme meydana gelirse, piyasa yapıcıların eşit yükseklerin üzerinde duran buy-stop likiditesini toplamak için DOGE’yi 0,215 doların üzerine çıkarması için iyi bir şans var.

Yukarıda ayrıntıları verilen yükseliş görünümü makul görünüyor, ancak Dogecoin fiyatının 0,128 dolar destek seviyesinden sıçramayı başardığı varsayımına bağlı. Yükseliş tepkisi görmemek, DOGE için kötüleşen bir duruma işaret edebilir. 0,128 doların altına yakın bir günlük mum çubuğu, daha düşük bir dip oluşturarak yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Bu durumda, DOGE potansiyel olarak %42 çökebilir ve 0,074 dolar destek seviyesini tekrar ziyaret edebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir