Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.393
% 0.28
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.393
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Сardano’nun AdaSwap’ı Açık Testnet’te Yayınlanıyor

Cardano (ADA) DeFi ekosistemi için çok önemli bir altyapı hizmeti olan AdaSwap, Web3 meraklılarını hizmeti test etmeye davet ediyor.

Cardano (ADA) üzerinde merkeziyetsiz finans uygulamaları oluşturmaya yönelik platform AdaSwap’ın test ağı lansmanı, PoS ağındaki Web3 işletmeleri için yeni fırsatların kilidini açmaya hazırlanıyor. AdaSwap tarafından paylaşılan resmi duyuruya göre, araçlar artık herkese açık testnet’te mevcut. Protokol, Cardano (ADA) ekosisteminin ilk merkeziyetsiz kripto para borsalarından (DEX’ler) birini destekliyor.

AdaSwap aynı zamanda Cardano (ADA) blok zinciri için Layer 2 çözüm olan Milkomeda’nın üzerine inşa edilmiş ilk merkeziyetsiz uygulama ekosistemidir. Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan AdaSwap CEO’su Itai Levi, şu ifadeleri kullandı:

“Milkomeda üzerinde devreye sokma Adaswap’ın hızlı bir şekilde devreye alınmasına ve Cardano için DEX yerel varlıklarımıza yıldırım hızında kullanılabilirlik getirmesine olanak sağladı. Topluluğumuzun bu yeni fırsatları keşfetmesini ve Cardano DeFi ekosistemine yeni bir likidite dalgası getirmesini bekliyoruz. Ayrıca Milkomeda’nın sunacağı blok zinciri birlikte çalışabilirlik avantajlarını da sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version