Kriptolar:
29758
Bitcoin:
$66.318
% 0.84
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 1.54
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 66.318
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Zero Knowledge Girişimi Lagrange Labs Fon Turunu Tamamladı

Anboto Labs, 3 Milyon Dolarlık Fon Aldı!

Sıfır bilgi kanıtları (ZK) konusunda uzmanlaşmış bir kriptografi girişimi olan Lagrange Labs, Peter Thiel’in Kurucular Fonu liderliğinde 13,2 milyon dolarlık önemli bir başlangıç ​​finansmanı turu sağladı. Ethereum’un EigenLayer yeniden alım platformundan yararlanan Lagrange, blockchain ekosistemindeki kriptografik çözümleri geliştirmeyi hedefliyor.

Kriptografinin temel taşı olan sıfır bilgi kanıtları, bilgisayarların hassas bilgileri açıklamadan belirli veri türlerini matematiksel olarak doğrulamasını sağlar. Lagrange’ın bu ay piyasaya sürülmesi planlanan amiral gemisi ürünü, karmaşık hesaplamaları yürütmek ve ZK kanıtları oluşturmakla görevli özel düğümlerden oluşan zincir dışı bir ağdan oluşan sıfır bilgili bir “ortak kanıtlayıcıdır”.

Bu yenilik, blok zincirlerdeki merkezi olmayan uygulamaların zincir dışı hesaplama açısından yoğun görevlere erişmesini sağlayarak güvenlikten ödün vermeden verimliliği ve ölçeklenebilirliği artırır. Lagrange’ın kurucusu Ismael Hishon-Rezaizadeh, platformun daha önce pratik olmadığı düşünülen büyük ölçekli doğrulanabilir hesaplamaları yönetme yeteneğini vurguladı.

Lagrange’ın güvenlik çerçevesi, yeni ortaya çıkan blockchain uygulamalarının güvenliğini güçlendirmek için Ether (ETH) tokenlerinin “yeniden alınmasını” kolaylaştıran, Ethereum üzerinde gelişen bir platform olan EigenLayer’a dayanıyor. Özellikle, Lagrange’ın güvenlik önlemlerine 6 milyar doların üzerinde yeniden hisselendirilen varlık tahsis edildi ve platform operatörlerinin dürüst olmayan davranışlarına karşı hisselerin iptali yoluyla hesap verebilirlik sağlandı.

EigenLayer teknolojik gelişimini sürdürürken Lagrange, altyapısını yönetmek için Kraken ve Galaxy gibi kuruluşlar da dahil olmak üzere saygın operatörleri görevlendirmeyi planlıyor. Lagrange’ın tohum turuna Kurucular Fonu’nun yanı sıra Archetype Ventures, 1kx, Maven11, Fenbushi Capital, Volt Capital, CMT Digital, Mantle ve Ecosystem gibi önde gelen yatırımcılar da katıldı. Bu finansman infüzyonu, sıfır bilgi kriptografisine artan ilginin ve bunun blockchain uygulamalarını yeniden tanımlama potansiyelinin altını çiziyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir