Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.039
% 0.87
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.039
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Yükselme Potansiyeli Olan 3 Metaverse Coin Açıklandı!

Kripto para piyasaları, Bitcoin (BTC)’in 30 bin doların üzerinde tutulması ve Ethereum (ETH)’un 2 bin dolar seviyelerinin üzerinde kalması nedeniyle bugün güçlü bir destek gösteriyor. Metaverse coin projeleri da hafif bir yükseliş ivmesi gösteriyor. Coinmuhendisi.com olarak, piyasa değeri 85 milyon doların altında olan, yüksek potansiyelli ve en iyi performansı gösterecek ilk üç Metaverse coin projesini aktarıyoruz.

İşte yüksek potansiyele sahip 3 metavetse coin
UFO Gaming (UFO)

Temmuz 2021’de piyasaya sürülen UFO Gaming (UFO), geleneksel oyunları en yeni kripto/blockchain teknolojisiyle birleştiren, merkeziyetsiz bir Metaverse ekosistemi oluşturan ve merakla beklenen bir Metaverse kripto oyunudur. UFO Gaming, metaverse’inde her biri benzersiz bir oyna-kazan oyununa ve DAO’ya sahip bir gezegen koleksiyonu içerecek.

Platform, oyuncuların kendilerini benzersiz bir deneyime sokmaları için fütüristik uzay temalı bir sanal alana sahip olan The Dark Metaverse olarak adlandırılıyor. Dark Metaverse, bir dizi oyna-kazan oyunu, sanal bir arazi pazarı, bir metaverse proje başlatma paneli ve bir dizi birlikte çalışabilir NFT içerecek. Platformun ilk oyunu Super Galactic, kullanıcıların ödüller kazanmalarına ve Metaverse’ini keşfetmelerine olanak tanıyan bir oyna kazan oyundur. Oyun şu anda geliştirme aşamasındadır ancak piyasada en çok beklenen oyunlardan biri olarak kabul edilmektedir.

Metaverse coin UFO, son 7 günde yüzde en çok kazandıran projelerden

Super Galactic’in oynanışı, NFT tabanlı oyun varlıklarına sahip benzersiz bir RPG tarzı Metaverse’e sahip olacak ve kullanıcıların dördüncü boyut aleminde askerler üretmelerini sağlayacak. Buna ek olarak, projenin bir başka benzersiz yönü, kendilerine UFOARMY adını veren güçlü destekçileri ve yatırımcı topluluklarıdır. Mevcut piyasa değeri 71 milyon dolar olan UFO Gaming, Mayıs 2022’de mutlaka izlenmesi gereken bir oyundur. Ayrıca, nispeten düşük kripto piyasasına rağmen, UFO son yedi gün içinde yüzde 18’in üzerinde kazanç elde etmeyi başardı ve muazzam potansiyele işaret ediyor.

UFO, Solana tabanlı bir sürüm de dahil olmak üzere bir ERC-20 token içeren, platformdaki birincil yardımcı kripto para birimidir. Buna ek olarak, UFO Gaming, ekonomisinin bir parçası olarak, UAP token de dahil olmak üzere ek sanal varlıklar içerecek ve oyuncuların yalnızca oyun içi etkinliklerle elde edilebilecek NFT’ler üretmelerini sağlayacak.

Yield Guild Games (YGG)

Aralık 2020’de başlatılan Yield Guild Games (YGG), şu anda kripto para biriminde en yüksek puan alan Metaverse oyun topluluğudur. Axie Infinity, Decentraland, The Sandbox, vb. gibi popüler oyunlardan ve platformlardan ödüllerini artırmak için birbirlerine yardım etmek isteyen bir oyuncu topluluğuna sahiptir. Ayrıca, Yield Guild Games, Splinterlands, Illuvium, Decentraland, The Sandbox, Star Atlas, Axie Infinity, vb. dahil olmak üzere, oyna kazan metaverse kripto oyunlarından oluşan çok çeşitli bir portföy içerir.

Metaverse dünyasındaki gelişmelerden haberdar olmak için bir topluluğa katılmak isteyenler, Yield Guild Games’e göz atmanızı öneririz. Kullanıcılar yalnızca en yüksek puanlı oyunlarda ödüllerini artırmak için değerli yöntemler öğrenmekle kalmayacak, aynı zamanda gelecekte önemli bir büyüme gösterebilecek gelecek projeler hakkında bilgi edinebilecekler. Yield Guild Games’e katılmak için kullanıcıların bir YGG rozeti basması gerekir. İyi haber şu ki, rozet ücretsiz olarak basılıyor. Kullanıcıların yalnızca şu anda yaklaşık 10 ABD doları olan rozeti basmak için gas ücretlerini ödemeleri gerekiyor. YGG, Yield Guild Games için birincil hizmet ve yönetim varlığıdır. YGG, sahiplerinin tekliflere oy vermelerini ve YGG Metaverse’e katılmalarını sağlayan bir ERC-209 belirtecidir.

Listedeki son metaverse coin: Metahero (HERO)

Temmuz 2021’de piyasaya sürülen Metahero (HERO), oyuncuların kendilerini sanal alemde tarayabilecekleri ultra gerçekçi bir Metaverse inşa ediyor. Wolf Digital World ortaklığıyla oluşturulan platformun tescilli 3D tarayıcılarıdır. Wolf Digital World, şu anda CD Project, Cyberpunk 2077’nin arkasındaki ekip ve The Witcher serisi gibi AAA oyun geliştiricileri tarafından kullanılan 3D 16k tarama teknolojisinde liderdir. 3D tarayıcılar, oyuncuların dakikalar içinde ultra gerçekçi kopyalarını oluşturmalarını ve avatarlarını metaverse’e yüklemelerini sağlayacak.

82 milyon dolarlık mevcut piyasa değeri ve 0.016 dolarlık birim fiyatı ile HERO şu anda oldukça düşük değerde. Metaverse coin projesinin geleceği üzerine yatırım yapmak isteyenler için mükemmel bir fırsat sunuyor. Ek olarak, Metahero’nun metaverse’i Everdome olarak adlandırılır ve DOME token’e sahiptir. 2022’nin ilk çeyreğinde, Everdome token için ön satışını tamamladı ve proje için mükemmel potansiyel ve destekten bahsederek 9 milyon doların üzerinde fon topladı. HERO’nun birincil yardımcı programları, tarama hizmetleri için ödeme yapmayı ve Metahero Metaverse ile etkileşimi içerir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir