Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.121
% 4.19
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.121
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Yerli Otomobil Togg, Kripto Saklama Ve Yönetimi İçin Metaco İle Anlaştı

Togg

Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobili Togg, Avalanche üzerine kurulu açık mobilite ekosistemini güvence altına almak için dijital varlık saklama teknolojisi sağlayıcısı Metaco ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Türkiye’nin 2023 yılında piyasa çıkması beklenen yerli elektrikli otomobili Togg kripto teknolojilerini benimsemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen CES2023 etkinliğinde bir çok kripto özelliğini duyuran Togg, Avalanche ağı üzerinde bir kripto cüzdanı kurmak için çalışmaya başladığını bildirmişti.

Metaco ile yapılan ortaklık, Togg’un dijital varlıklarının gözetimini ve yönetimini güvence altına almak için dijital varlık saklama ve düzenleme platformu Harmonize’ın kullanılmasını sağlayacak. Girişimle ilgili görüşlerini paylaşan Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş şunları söyledi.

“Blok zinciri özellikli dijital tokenlar, verilerin ve diğer varlıkların hızlı, güvenli ve çevreci bir şekilde depolanmasına ve aktarılmasına olanak tanıyor. Metaco’nun teknolojisinden yararlanarak bunu mümkün kılıyoruz.”

IBM Cloud üzerinde barındırılan Metaco’nun platformu, Togg’a şifrelenmiş verileri, iş yükleri ve şifreleme anahtarları üzerinde tam kontrol sağlıyor. Duyuruya göre Harmonize, dijital varlıklarla ilgilenen kademe 1 bankaları tarafından kullanılan uyumluluk standartlarıyla donatılmıştır.

Togg Otomobile Entegre Kripto Cüzdanı Çıkarıyor

Togg tarafından dünyada bir ilk olarak otomobile entegre  kripto cüzdanı geliştiriliyor. Avalanche ağı ile geliştirilen cüzdan, kullanıcılara hareket halindeyken  dijital varlıklarına erişme, güvenli bir şekilde saklama ve aktarma imkanı sağlayacak.

Ayrıca şirket kripto cüzdanların yanı sıra, kullanıcıların otomobil ekranlarında NFT görüntüleyebileceği ve kullanabileceği bir NFT pazar yeri oluşturacak.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir