Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.470
% 0.72
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.470
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Yatırım Efsanesi Bitcoin’de Yeni Dip Bekliyor: Bu 4 Seviyeyi Verdi!

Satış rekorları kıran “Zengin Baba Yoksul Baba” kişisel finans kitabının yazarı Robert Kiyosaki, yakın tarihli bir tweet’te Bitcoin için 4 dip seviyesini verdi.

Robert Kiyosaki, Bitcoin için dip seviyeleri tartışıyor

Coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere, Bitcoin fiyatı Mayıs başında yapılan Fed toplantısı sonrası yukarı yönlü ivme kazandı. Ardından gelen satışlar hafif bir düzeltmeye neden olurken, Terra ekosisteminin çöküşü Bitcoin fiyatını 27 bin dolara çekti. Robert Kiyosaki’de lider kripto para birimi için yükselişte kaldığını, ancak yeni diplerin test edileceğini söylüyor:

Bitcoin’in geleceği konusunda iyimserim. Yeni dip testi bekliyorum. 20 bin dolar mı? 14 bin dolar mı? 11 bin dolar? 9 bin dolar mı? Neden yükselişte kalıyorum? Fed ve Hazine yozlaşmış kuruluşlardır. Dürüstlüğü, bütünlüğü ve ahlaki pusulayı yeniden kazanmadan önce kendi kendilerini yok edecekler. Dikkatli ol. Farkında ol.

Yazar, Bitcoin fiyatının 20.000 ila 9.000 dolar arasında herhangi bir yerde olabileceğini tahmin ediyor, ancak yükselişe devam edeceğini düşünüyor:

Neden yükselişe devam ediyorum? Fed ve Hazine yozlaşmış kuruluşlardır. Dürüstlüğü, bütünlüğü ve ahlaki pusulayı yeniden kazanmadan önce kendi kendilerini yok edecekler. Dikkatli ol. Farkında olun.

Geçen hafta Kiyosaki, BTC çöküşünün “harika bir haber” olduğunu düşündüğünü söylemişti. O sırada, 20.000 dolar ve 17.000 doların dip seviyeleri olabileceğini tahmin etti ve “kamyonu desteklemeden” önce Bitcoin’in bu seviyelere düşmesini beklediğini söyledi.

Yatırım efsanesi, BTC dalgalanırken bile bu hafta yorumlardan geri adım atmadı

Geniş ve yakıcı açıklamalara düşkün bir muhalif olarak ün kazanan Kiyosaki, Bitcoin’de yükselişe devam etmesinin nedeninin, Federal Rezerv ve Hazine Departmanı’nın “yozlaşmış kuruluşlar” olması olduğunu söylüyor, ancak bunun tam olarak neden veya bunun Bitcoin fiyatı ile ne ilgisi olduğu hakkında daha fazla bilgi vermiyor.

Her halükarda, Kiyosaki açıkça yatırımcıları Kasım ayının en yüksek seviyesi olan 68.990 dolardan %56 oranında düşen Bitcoin’e çağırıyor. Ancak, dibi beklemekten başka ne zaman satın alacağını söylemiyor. Fiyat dalgalanmaları göz önünde bulundurarak bunu tahmin etmek zaten zor. Kiyosaki ise fiyatın 10.000 doların altına düşebileceğini tahmin ediyor. Bitcoin bu seviyeye 2020 yazından beri geri dönmedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir