Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.964
% 2.36
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.964
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Yatırım Devinden Bu 5 Altcoin İçin Müjde: Sepete Ekleniyor!

Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), Pazartesi günü beş yeni altcoin projesin yatırım ürünlerine eklendiğini duyurdu. Yeni altcoin’ler, Grayscale’in sunduğu toplam ürün sayısını şu anda 14’e çıkararak piyasalarda işlem görmeye başladı.

Piyasa darbesinin ortasında Grayscale, sepetine yeni altcoin projeleri ekledi

Yatırım devi Grayscale, yeni token eklemeleriyle, Grayscale Basic Attention Token Trust (GBAT), Grayscale Chainlink Trust (GLNK), Grayscale Decentraland Trust (MANA), Grayscale Filecoin Trust (FILG) ve Grayscale Livepeer Trust (GLIV) yatırım ürünlerini oluşturdu. Dijital para varlık yöneticisi, yatırımcıların kripto para piyasasından kapsamlı bir şekilde faydalanmasını amaçlıyor.

İlginç bir şekilde Grayscale’in altcoin eklemesi, kripto para piyasasının büyük bir darbe aldığı zamanda geldi. Coinmuhendisi.com haberlerinden de yakından takip ettiğiniz, Terra’nın stablecoin’i UST’nin dolar peg’ini kaybederek çöküşü, daha geniş bir piyasa hasarına neden oldu. Pazartesi günü duyuruyu yaparken Grayscale, piyasdaki liderliğini şöyle ifade etti:

Bazen liderlik, akıntıya karşı hareket etmek anlamına gelir. Mevcut ve gelecekteki tekliflerimizle, seçici yatırımcılara çeşitlendirilmiş bir dijital varlık portföyü oluşturmak için araçlar sunmayı umuyoruz.

Yatırım devi, neyi hedefliyor?

Dünyanın en büyük varlık yönetimi firması olan Grayscale, kripto para birimlerine yatırım yapmak için yatırımcılarla ortak olmak istiyor. Firmanın tek varlıklı yatırım ürünleri, Bitcoin dışında birçok kripto para biriminin satın almasına imkan sağlıyor. Grayscale’in sepetinde ayrıca, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Horizen, Litecoin, Solana, Stellar Lumens ve Zcash bulunuyor.

Grayscale’in baş hukuk görevlisi Craig Salm, konuya ilişki olarak şu açıklamayı yaptı:

Bugünkü duyuru, Grayscale’in tüm dijital para yatırım ürünlerimizi, nihayetinde her birini bir ETF’ye dönüştürmek amacıyla dört aşamalı ürün yaşam döngüsü boyunca taşıma taahhüdünü yeniden teyit ediyor. Yatırımcıların güvenli ürünler aracılığıyla dijital para ekosistemine erişimi hak ettiğine inanıyoruz.

Günün erken saatlerinde Grayscale, Atlantik ötesi ilk çıkışının bir parçası olarak Avrupa’da listelenen birkaç yeni ürünü piyasaya sürdüğünü açıkladı. ETF, Grayscale’in Londra Menkul Kıymetler Borsası, Borsa Italiana ve Deutsche Börse Xetra’da işlem gören ilk Avrupa fonu olacak. Ayrıca, ETF, Avrupa genelinde trade yapmak için kullanılabilecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir