Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.575
% 2.96
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.575
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Yatırım Devi: Kurumsal Yatırımcılar, Bu Altcoin’de Yükseliyor!

Büyük yatırımcılar, Bitcoin ve altcoin alanında daha fazla yükselişe geçiyor. Fidelity’den yapılan bir araştırma, özellikle kurumsal yatırımcıların Bitcoin ve lider altcoin Ethereum (ETH)’dan sonra Litecoin (LTC)’de yükselişe geçtiğini ortaya koyuyor. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Kurumsal yatırımcıların gözü bu altcoin projesinde

Araştırma şirketi ve yatırım devi Fidelity, kurumsal yatırımcıların kripto paralar üzerinde gittikçe daha fazla bullish olduğunu, yani yükselişe geçtiğini ortaya koydu. Şirketin araştırmasını yürüttüğü şirketlerin yüzde 71’i kripto paralara yatırımı düşünüyor. En çok yatırım yapılması düşünülen kripto paraların ikisi, piyasa değeri ile en büyükler olan Bitcoin ve Ethereum oldu. Üçüncü sırada ise Litecoin (LTC) yer alıyor.

En büyük kripto borsası olan Coinbase’in eski mühendislik direktörü Charlie Lee, 2011’de Litecoin’i yarattı. O zamanlar, LTC’nin Bitcoin ekonomisine ek olması gerekiyordu. LTC’nin arzı 84 milyon tokenla sınırlı. Bitcoin’in dijital altın olarak ün kazanması gibi, Litecoin de genellikle dijital gümüş olarak adlandırılır ve bu benzetme yatırım tezini anlamayı kolaylaştırır. Temel ekonomi, talep arzı aştığında bir varlığın fiyatının artacağını söyler. Uzmanlara göre bu durum, yatırımcıların Litecoin talebinin önümüzdeki yıllarda artacağına inanması için iyi bir neden soruyor.

Litecoin’in Fidelity araştırmasında 3. sırada yer alması, birçok kripto meraklısı için sürpriz olabilir, çünkü Litecoin genellikle daha popüler Blockchain’lerin arasında göz ardı ediliyor. Ancak, Motley Fool uzmanlarına göre gelecekte, kurumsal yatırımcılar dijital varlıklara çeşitlenmeye devam ettikçe, Litecoin’in popülaritesi talebe dönüşerek fiyatını yükseltebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir