Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.603
% 4.34
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.603
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Yarın Bu 10 Altcoin İçin Büyük Gün: İşte Olacaklar!

Geçtiğimiz gün boyunca Bitcoin ve dolayısıyla altcoin fiyatları düşüş yaşamaya devam etti. Yeni haftada fiyatların nasıl hareket edeceğini bilmiyoruz. Ancak çeşitli altcoin projelerinin ekosisteminde gelişmeler yaşanacağını söyleyebiliriz. Aşağıdaki listede, yarın yaşanacakları görebilirsiniz…

Bu 10 altcoin projesi için yarın önemli gün

Altcoin’ler; borsa listelemeleri, ağ güncellemeleri ve soru cevap etkinlikleri gibi gelişmeler sonucu ivme kazanabiliyor. Ayrıca, bu tarz haberlerle tanınırlığını artırıyor. Aşağıdaki listede, yarın, yeni haftanın ilk gününde yaşanacaklar yer alıyor:

  • MesChain (MES), yarın para toplama etkinliği gerçekleştirecek.
  • Avalanche (AVAX), Axie Infinity (AXS) gibi kripto para birimleri, 20-23 Haziran arasında New York’ta gerçekleşecek olan NFT.NYC etkinliğine katılacak.
  • Huobi Global, yarın, Revoland’i (REVO) USDT çifti ile listeleyecek.
  • MEXC Global, yarın, Revoland’i (REVO) USDT çifti ile Türkiye saati ile 18’de listeleyecek.
  • Coinsbit, Goldario’yu (GLD) USDT çifti ile yarın listeliyor.
  • Fabwelt (WELT), yarın TSİ 17’de Twitter Spaces üzerinden soru cevap etkinliği gerçekleştirecek.
  • XT.COM, Türkiye Basketbol Federasyonu Fan Token’ı (TBFT) BITCI çifti ile yarın, TSİ 15’te listeleyecek.
  • Witnet (WIT), Meter Governance (MTRG) ile Oracle ortaklıkları hakkında soru cevap etkinliği gerçekleştirecek.
  • BitMart, Revoland’i (REVO) USDT çifti ile listeliyor.
  • Biconomy, PLC Ultima’yı (PLCU) USDT çifti ile TSİ 13’te listeliyor.

Piyasada son durum: Kripto paralar düşmeye devam ediyor

Geride bıraktığımız hafta, genel olarak fiyatlar dramatik bir şekilde düştüğü için; bu hafta kripto endüstrisi için zor bir haftaydı. 1 trilyon doların altına düşen kripto endüstrisinin toplam piyasa değeri yüzde 24 düşüş kaydetti. Tüm zamanların en yüksek fiyatlarından (ATH), piyasa değerine göre en büyük 100 kripto varlığın 72’si yüzde 90’ın üzerinde düştü. Bu ayı piyasası sırasında, piyasa liderleri Bitcoin ve Ethereum bile tüm zamanların en yüksek seviyelerinden sırasıyla yüzde 70.3 ve yüzde 78 kayıp bildirdi.

Haftanın sonunda Bitcoin (BTC) 18.342 dolar, Ethereum (ETH) 958 dolarda. XRP 0.30 dolarda ken ADA 0.44 dolarda. BNB ise 192 dolara kadar geriledi. CoinMarketCap’e göre toplam piyasa değeri 855 milyar dolar civarında. En büyük 100 kripto para birimi arasında, haftalık bazda ilk üç altcoin kazancı yüzde 2,43 ile OKB (OKB), yüzde 0,94 ile Neutrino USD (USDN) ve yüzde 0,65 ile Helium (HNT) oldu. Haftanın ilk üç altcoin kaybedeni, yüzde 44,59 ile Nexo (NEXO), yüzde 38,22 ile Flow (FLOW) ve  yüzde 36,20 ile Monero (XMR) oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir