Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$60.651
% 4.81
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 60.651
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

XRP Fiyatında Durgunluk: Büyük Bir Hareket Mi Yaklaşıyor?

XRP Coin Yorum

Ripple’ın fiyatı, önemli bir düşüş eğiliminin ardından yatay konsolidasyon aşamasına girerek, piyasa katılımcılarını gelecekteki seyri konusunda belirsiz bıraktı. Ancak kripto para, bir yön değişikliği tetikleyen bir kırılma gerçekleşene kadar dar bir aralıkta sıkışıp kalacak gibi görünüyor.

Günlük grafiğe yakından bakıldığında, Ripple‘ın piyasa aktivitesi azaldı. Fiyat, 0,75 dolarlık önemli seviyeden önemli bir düşüş yaşadıktan sonra, son derece düşük oynaklık ile karakterize edilen yatay konsolidasyona uğradı.

Buna rağmen, fiyat, statik 0,58 dolarlık bölge ve üçgenin alt sınırının dinamik desteği ile gösterilen kritik bir fiyat aralığında önemli bir destek buldu. Bu, bu kritik seviyeye yakın alıcıların hakimiyetine işaret ediyor.

Bununla birlikte, Ripple’ın fiyatı, bir kırılma gerçekleşene kadar orta vadede 0,66 dolar ve 0,58 dolarlık bölge arasında sıkışmış gibi görünüyor.


4 saatlik grafiğe daha yakından bakıldığımızda, Ripple’ın 0,74 dolarlık bölgenin civarında önemli bir düşüşün ardından yaşadığı kararsız fiyat hareketlerini görüyoruz. Ancak, XRP kritik 0,56 dolarlık seviyesinde destek buldu ve bu da yatay konsolidasyon aşamasına yol açtı.

Yine de, Ripple’ın fiyatı önemli 0,57 dolarlık destek bölgesi ve önemli 0,66 dolarlık direnç seviyesi arasında kalması bekleniyor, bu da bir kırılma gerçekleşene kadar bu önemli aralıkta uzun süreli bir konsolidasyon olasılığını gösteriyor.

0,66 dolarlık seviyenin üzerinde bir kırılma, muhtemelen Ripple’ın fiyat seyri için bir sonraki odak noktası olarak 0,74 dolarlık direnç seviyesine doğru bir yükselişin önünü açacaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir