Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$60.834
% 0.11
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 60.834
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

XRP Dolandırıcıları, PwC Venezuela Hesabını Hackledi

PricewaterhouseCoopers (PwC) Venezuela Twitter hesabı, XRP dolandırıcıları tarafından saldırıya uğradı.

Sosyal medya, kripto para dolandırıcılarının en önemli kozlarından birisi. Geniş kitleye kolay ulaşım fırsatı sağlayan sosyal medyada, çeşitli kripto dolandırıcılıkları ortaya çıkıyor. Genellikle nitelikli hesapları hedefleyen dolandırıcılar, sahte kampanyalar üretiyor. Bu olaylardan bir yenisi de PwC Venezuela’nın Twitter hesabında yaşandı.

XRP Dolandırıcıları, PwC’nin Twitter’ından Bir Kampanya Yayınladı

PricewaterhouseCoopers (PwC) Venezuela’nın resmi Twitter hesabı, bir XRP dolandırıcılığını teşvik etmek için saldırıya uğradı.

Hacklenen Twitter hesabında, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ile bir saat sonra gerçekleşmesi beklenen büyük bir etkinliğin reklamı yapıldı. Tweet, potansiyel kurbanları kriptolarını göndermeye teşvik etmesi gereken bir bağlantı içeriyor.

Konuyla ilgili PwC Venezuela tarafından henüz bir açıklama ve hareket gelmedi. Saat 13:00 itibariyle dolandırıcılık amaçlı yapılan paylaşım, Twitter hesabında durmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz Eylül ayında YouTube, Ripple ile bir uzlaşma anlaşmasına vardı. İki taraf, kripto para dolandırıcılığına son vermek için birlikte çalışmaya söz verdi. Ripple, marka itibarının zedelenmesi konusunda oldukça hassas. Bu tür dolandırıcılıklar artış göstermeye devam ederse, Ripple ve Twitter ikilisinin de anlaşma yapması ihtimal dahilinde olabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir